Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Centru de Excelență cu cinci discipline deschis la Darabani GALERIE FOTO&VIDEO


Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” din Darabani a avut parte sâmbătă, 1 octombrie, de ”momente emoționante și în același timp înălțătoare”, așa cum a menționat directorul unității de învățământ, prof. Ovidiu Ștefănucă, în discursul său, pentru că aici a fost inaugurat Centrul de Excelență cu cinci discipline: limba şi literatura română, istorie, geografie, limba engleză şi matematică.

Laboratorul de chimie al unității de învățământ a devenit neîncăpător pentru cadrele didactice, elevi, părinți și invitații de la Botoșani, precum inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc, Daniela Vicol, director al Centrului de Excelență județean, sau deputatul Costel Șoptică. Nu putea lipsi de la acest eveniment primarul orașului, Alin Gîrbaci.

”Trebuie să recunosc că în calitate de director al școlii, am aşteptat cu multă emoţie acest moment care marchează deopotrivă profesionalismul cadrelor didactice cât şi potenţialul fantastic al elevilor noştri. Am trăit momente de bucurie cu fiecare reuşită de-a lor şi sunt mândru că fac parte dintr-o echipă care a pus învăţământul dărăbănean pe harta performanţelor şcolare. Recunoştinţa mea  se îndreaptă şi către părinţii elevilor, care i-au susţinut şi încutrajat, şi care au înţeles în totalitate că doar printr-o foarte bună colaborare cu şcoala se poate ajunge la performanţă” a spus, în discursul său, Ovidiu Ștefănucă, directorul Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”.

”Întotdeauna Darabaniul a dat nu numai vârfuri, ci o masă de elevi foarte buni care au ajuns ulterior șefi de promoție” a precizat și deputatul Șoptică. Preotul Marius Barbacariu a binecuvântat acest eveniment.În final, au intrat în scenă adevărații ”actori”, elevii de elită ai școlii, Niculina Jalbă plus surorile Ștefania și Veronica Horopciuc, a căror rezultate de excepție au contribuit decisiv la înființarea Centrului de Excelență de la Darabani, ultimele două oferindu-le celor prezenți și un moment artistic foarte frumos.

Centrul de Excelență de la Darabani este al cincilea de acest fel din județ și va fi alcătuit din patru grupe formate din cei mai buni elevi dărăbăneni. Grupele de limba și literatură română, istorie și geografie vor fi finanțate de Inspectoratul Școlar Județean, iar cele două grupe de limba engleză și matematică vor primi bani de la Primăria și Consiliul Local Darabani.”Este o recunoaștere a rezultatelor extraordinare obținute în ultimii ani” a conchis pentru Darabaneni.ro, directorul Ovidiu Ștefănucă
   

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la acest eveniment


Te-ar mai putea interesa si:  Ovidiu StefanucaCentrul de Excelenta BotosaniCentru de Excelenta Darabani
4:25 pm Sambata, 01 Octombrie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare