Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civi

VREI SĂ DEVII SALVATOR? VEZI locurile disponibile la Facultatea de Pompieri şi Şcoala de Subofiţeri

Marti, 04 Aprilie, 2017

-        etapa a II –a, realizată la instituțiile de învățământ, constă în contravizita medicală, proba de verificare a aptitudinilor fizice și proba de verificare a cunoștințelor (lucrare scrisă, tip grilă, la Algebră, Elemente de analiză matematică și Fizică pentru Facultatea de Pompieri, respectiv, lucrare scrisă, la Matematică și Fizică – pentru Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel ...  continuare »

Fara comentarii »

VREI SA DEVII POMPIER? VEZI cate locuri vor fi scoase la concurs, probele si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii

Joi, 24 Aprilie, 2014

Pentru a participa la concursul de admitere, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cetăţenie română şi domiciliul în România; să cunoască limba română, scris şi vorbit; să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat; să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ; să aibă vârsta de până la 27 ani; să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani; ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare