Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

RESPECT Veteranii Sănătăţii, felicitaţi înaintea partidei cu Oţelul Galaţi FOTO&VIDEO

Gest frumos al conducerii ACS Sănătatea Darabani, care la iniţiativa prof. Chirica Puşcaşu, fostul antrenor-jucător al echipei care a câştigat campionatul în 1982, a organizat o întâlnire cu jucătorii “generaţiei de aur” a fotbalului dărăbănean.

Emoţii mari pentru veteranii Sănătăţii care au primit din partea fostului lor antrenor, Chirica Puşcaşu, câte o diplomă pentru merite deosebite în promovarea fotbalului dărăbănean. De asemenea, Dumitru Dănilă, preşedintele ACS Sănătatea Darabani, le-a înmânat foştilor fotbalişti dărăbăneni un card de acces la meciurile din Liga a 3-a a echipei oraşului. ”Bravi, frumoşi, extraordinari jucători ai fotbalului dărăbănean” i-a numit Liviu Andronic pe componenţii echipei campioane a judeţului de acum 35 de ani: Gheorghe Dascălu (Caleaba), Dinu Stoian, Mihai Onofrei, Viorel Scutaru, Gheorghe Şodrîngă, Gheorghe Dragotă, Viorel Stoian, Mihai Vicliuc, Dumitru Alupoae, Chirica Puşcaşu, Vasile Hrimiuc, Iustin Paşcalău, Gheorghe Stoian (Şubi), Gheorghe Domonco, Constantin Stoian (Tancu), Dumitru Ştefănică, Gheorghe Mihai, Teodor Chirilă (Duţă), Dan Caldari, Paulică Zahariea, Costel Aroşoaie, Viorel Atomei, Marinică Afloroaie, Aurel Harabulă, Viorel Hapliuc.

Venit special de la Tulcea pentru acest eveniment, fostul portar al Sănătăţii, Caleaba, şi-a stăpânit cu greu lacrimile în momentul în care Liviu Andronic i-a strigat numele în uralele spectatorilor dărăbăneni. Poate cel mai impresionant moment a fost cel în care suporterii s-au ridicat în picioare şi i-au aplaudat pe cei plecaţi la cele veşnice: Gheorghe Şodrîngă, Gheorghe Dragotă, Şubi şi Tancu. În final, unii dintre veterani au schimbat câteva pase pe terenul unde se încălzeau echipele Sănătăţii şi Oţelului Galaţi. (video: Valică BARBAZAN-stirihudesti.ro) Te-ar mai putea interesa si:  ACS Sanatatea DarabaniSanatatea Darabani 1982CaleabaSubiTancu
2:02 pm , 24 Septembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare