Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Se pregătește o nouă ediție a CUPEI DARABANENI.RO VEZI condițiileZiarul online Darabaneni.ro în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” și Liceul ”Dimitrie Cantemir” din Darabani organizează în săptămâna 1-7 octombrie cea de-a 6-a ediție a Cupei Darabaneni.ro, competiție de prestigiu a județului Botoșani. În funcție de vreme, meciurile de fotbal se vor disputa pe terenul sintetic de la Liceul ”Dimitrie Cantemir”, respectiv Sala de sport a Școlii ”Leon Dănăilă” din Darabani.

Nu putem spune 100% dacă este cea mai bună competiție adresată sportivilor amatori din județ, dar cu certitudine este singura care a rezistat, și acum a atins a 6-a ediție. Cupa Darabaneni.ro are ca principal scop descoperirea tinerilor talentați din județul Botoșani. Adrian Stîncă și Bogdan Dumitrașcu sunt două exemple în acest sens. Anul acesta, din lotul de maxim 8 jucători, impunem condiția ca 4 să aibă sub 21 de ani (născuți după 1 ianuarie 1997). Sistemul de joc este de patru plus unu (portarul). Taxa de înscriere este de 100 de lei de echipă, numărul fiind limitat la 10 echipe. Fiecare jucător se va înscrie în competiție cu o copie de buletin și o adeverință medicală în care se menționează că este clinic sănătos-apt pentru a participa în competiții sportive.Premiile vor fi, și de această dată, substanțiale, prin bunăvoința sponsorilor: Primăria și Consiliul Local Darabani, Casa Andrei, II Tîrniceru și Cabinet Avocat Hrimiuc Petrică. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret va premia echipele câștigătoare cu echipament sportiv, dar vor fi și alte premii surpriză. Ca la fiecare ediție, trup și suflet la Cupa Darabaneni.ro vor fi profesorii de educație fizică și sport Mihai ”Boby” Rusu și Ovidiu Ștefănucă. Partenerii media ai competiției sunt TV Darmir, care va filma meciurile, și Botoșani Online.
Înscrierile la ediția din acest an a Cupei Darabaneni.ro se fac până sâmbătă, 29 septembrie, orele 12:00.

Înscrieri și relații la tel: 0747858515, 0754906930 sau 0746974844.

VEZI AICI regulamentul competiției. Descarcă de AICI  formularul de înscriere la Cupa Darabaneni.ro, ediția 2018. 
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Cupa Darabaneni.roDJST Botosani
9:43 am Sambata, 22 Septembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare