Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Prof. Ionel Bichir, condus pe ultimul drum ”A încheiat o ultimă poezie” FOTO

Profesorul de matematică Ionel Bichir a fost condus astăzi pe ultimul drum, discret, așa cum a trăit toată viața.

Foști colegi și apropiați au fost alături de familia îndoliată luni, la prânz, pe ultimul drum al prof. Bichir din Darabani, orașul pe care l-a iubit atât de mult artistul care a lăsat în urmă o colecție impresionantă de picturi, sculpturi, pe lângă volumele de poezie și culegerile de matematică pe care le-a scris. ”A fost un om și un cadru didactic foarte corect, un artist desăvârșit pe care unii l-au invidiat, dar acum îl apreciază. Așa este viața. Cu o inimă foarte mare, Ionel Bichir a ajutat multă lume. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” ne-a spus Ioan Zaharia, fostul viceprimar al orașului, care l-a cunoscut pe Ionel Bichir în anul în care profesorul din Bârlad a primit repartiție în învățământul dărăbănean, 1977.
 
”Suntem marcați de această despărțire. Discret și trist, profesorul Bichir a încheiat o ultimă poezie, una cu care se retrage definitiv de lângă noi. Figura sa carismatică va dăinui în sufletele oamenilor cărora le-a dăruit sincera sa prietenie” ne-a spus și fostul coleg al lui Ionel Bichir, prof. Mihai Rusu. Drum lin, domn’ profesor!„Apare o lume ce stă în picioare,/ Vorbim, iară vorbele capătă rost,/Dorind o lumină, primim lumânare/În drumul spre cruce toți mergem pe jos” este ultima strofă a poeziei ”Suferința”, compusă de Ionel Bichir în 22.04.2020. 

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la acest trist evenimentTe-ar mai putea interesa si:  Ionel Bichir
10:21 pm Luni, 14 Martie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare