Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Singurul drum naţional de pământ din ţară este acum de…balast

 
 
Ovidiu-Mugurel Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, a inspectat în această săptămână lucările pe DN 24C Manoleasa-Rădăuţi Prut, împreună cu parlamentarii PSD Doina Federovici şi Tamara Ciofu. Potrivit şefului drumarilor din Moldova, mai multe sectoare de drumuri vor fi modernizate, Laicu afirmând că vestitul drum naţional de pământ va fi asfaltat până în octombrie. Este foarte posibil ca acesta să fie finalizat vara viitoare, înaintea alegerilor locale.

În ultimii ani s-a tot vorbit despre starea deplorabilă a drumurilor din județul Botoșani, de fiecare dată fiind invocată exemplul sectorului de drum național de pământ dintre localitățile Rădăuți-Prut și Manoleasa. Lucrările la acest sector de drum sunt acum în plină desfășurare. Reprezentanții firmei de construcții Max Proroute din Satu Mare, care a desfășurat pe șantier un număr mare de utilaje și angajați, sunt optimiști și au declarat că până la sfârșitul acestei toamne speră să toarne și primul strat asfaltic. „S-au alocat până acum 10.000.000 de lei, din valoarea totală de 22.000.000, cu tot cu TVA şi am ferma convingere că la rectificarea bugetară se va aproba şi diferenţa de bani, astfel încât să dăm şi un al doilea ordin de lucrări”, a explicat Ovidiu Laicu, conform Botoşăneanul.În atenția CNADNR mai sunt și alte sectoare de drumuri naționale din judeţul Botoșani. Se pare că mai marii județului doresc realizarea unui circuit inelar de drumuri modernizate care să lege principalele orașe. Astfel vor intra în modernizare sectoarele de drum național cuprinse între Botoșani și Dorohoi, Dorohoi și Darabani, Botoșani şi Ștefănești. Parlamentarii Doina Federovici și Tamara Ciofu, prezenți la întâlnirea cu directorul Ovidiu-Mugurel Laicu au spus că vor susține realizarea acestor proiecte și cuprinderea lor și în bugetul pe 2016.

„În prezent, pe sectorul cuprins între Rădăuți-Prut și Manoleasa al drumului național 24C se efectuează lucrări de retrasare a șoselei, balastare și amenajare scurgeri pluviale. Aceste lucrări au fost deja contractate și sunt în desfășurare. Ulterior pentru a conserva aceste lucrări de pietruire de efectele iernii, ploi, înghețuri, se va turna un strat de bitum. Această lucrare a fost scoasă la licitație dar nu a fost încă contractată. Dacă se va turna acest strat de bitum în toamnă, sigur că la vară vor fi puse și celelalte două” a declarat pentru Darabaneni.ro Constantin Irimia, şef Sector Darabani din cadrul CNADNR. (foto: www.botosaneanul.ro)
Te-ar mai putea interesa si:  CNADNRTamara CiofuOvidiu Mugurel LaicuConstantin IrimiaDoina Federovicidrum national de pamant
1:03 pm Vineri, 31 Iulie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare