Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

O familie din Hudeşti are un atelier de croitorie în LONDRA "Suntem împliniţi sufleteşte"Ana Afloarei, de 39 de ani, din satul Vatra (comună Hudeşti) este stabilită la Londra împreună su soţul ei. În numai doi ani şi jumătate hudeştenii ne demonstrează  că succesul este rezultatul ambiției și perseverenței. De profesie croitor, Ana este o prezență plăcută și pozitivă. Ea a ales să părăsească România și nu regretă că a mers pe acest drum care i-a oferit mai multe oportunităţi. Hudeşteanca a acordat un interviu portalului Ştiri.Hudeşti.ro.

 -Nu sunt singură, sunt cu Costel, soţul meu şi cu cei doi băieţi. Am deschis atelier de croitorie, o afacere de familie.

Ce produse vindeţi şi care a fost reacţia briranicilor?

  -Confecţionăm costume tradiţionale, accesorii, rochii de ocazie şi modificăm haine. Marea majoritate rămân uimiţi de frumuseţea şi complexitatea costumelor.

Ce lucrează soţul, tot în croitorie?

 -Costel, la fel ca mine, croitorie şi maistru în opinci. Rămân uimiţi, dar ei caută croitori români pentru că sunt foarte pricepuţi. De câtă vreme sunteţi plecată din România?

-Am venit în mai 2015. Astazi am început o nouă etapă din viaţa alături de familia mea. Mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici şi mulţumesc celor care în prezent sunt alături de mine şi de familia mea!Cum vă simţiţi acum, când un vis a devenit realitate?

-Suntem împliniţi sufleteşte că am putut face acest pas ,dar am rămas aceiaşi oameni simpli care am fost mereu.

Confectionati şi articole populare romaneşti?

-Da, facem şi costume populare romaneşti.   

V-ati întoarce în România ?

-Nu putem spune că nu, vrem să ne întoarcem acasă! Dar având în vedere situaţia financiară a României, mai rămânem aici.

Şi o ultima întrebare, care este cheia succesului?

-Cheia succesului? Să îţi iubeşti meseria şi să ai încredere în tine şi în familia ta!Te-ar mai putea interesa si:  comuna HudestiAna Afloareisatul Vatra
4:34 pm Joi, 19 Octombrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare