Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Spitalul din Darabani a primit 11 paturi moderne. VEZI cui i se datoreaza acest fapt FOTOSpitalul din Darabani a primit vineri, 30 mai a.c., la prânz, 11 paturi moderne cu saltele din Olanda. La originea acestei donaţii se află deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, care paradoxal, a făcut acest gest după încheierea alegerilor, nu în campania electorală, aşa cum se obişnuieşte pe la noi.Secţia exterioară a Spitalului Judeţean Botoşani dispune în prezent de 20 de paturi (10 de Pediatrie şi 10 de Interne) finanţate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Paturile şi saltelele din ţara lalelelor au fost donate spitalului din Darabani prin intermediul unui ONG. Şoptică a fost însoţit la unitatea sanitară de preşedintele PNL Darabani, Liviu Hrimiuc, liberalii fiind întâmpinaţi de Doina Caba, coordonatorul secţiei exterioare a Spitalului Judeţean, iar apoi politicienii s-au întâlnit şi cu medicul pediatru Tania Aroşoaie. „Eu sper că gestul pe care l-am făcut astăzi să aibă impact mai bun pentru că e făcut după campania electorală...Am vrut să arăt că se poate şi altfel” le-a spus Costel Şoptică dărăbănenilor. Gazdele au supus atenţiei parlamentarului mai multe chestiuni din sfera politică şi i-au solicitat lui Şoptică să facă demersurile necesare pentru ca spitalul să primească o maşină pentru aprovizionare şi deplasările în interes de serviciu, nişte canapele şi măsuţe de tratament. 

„Spitalul este al dărăbănenilor şi trebuie să rămână al dărăbănenilor”

Nu am dorit să dau o conotaţie electorală acestui fapt şi de aceea le-am adus la Darabani după alegeri, chiar dacă am intrat în posesia lor mai devreme, dar mă aşteptam totuşi ca gestul meu să fie primit cu mai mult entuziasm aici.Important este ca pacienţii să aibă de câştigat. Spitalul este al dărăbănenilor şi trebuie să rămână al dărăbănenilor” a precizat Şoptică, care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că PSD-iştii şi-au arogat în mod artificial meritul redeschiderii unităţii spitaliceşti din oraşul de pe malul Prutului. „Paturile şi saltele ne sunt foarte utile. Noi am întocmit şi un referat în care am solicitat Spitalului Judeţean 10 paturi şi 10 saltele, pentru că cele pe care le aveam noi erau foarte vechi, iar dacă au venit din alte surse suntem foarte bucuroşi. Mai ales pentru bolnavii imobilizaţi la pat, aceste saltele cu protecţie sunt foarte bune, pentru că igiena lor se asigură mai uşor. Şi paturile sunt cu telecomandă, foarte bune, le-am dezinfectat şi montat deja” ne-a declarat Doina Caba.

Citiţi şi:
Arosoaie i-a solicitat lui Ponta linie de garda si inca 10 paturi pentru spitalul din Darabani GALERIE FOTO


Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăLiviu HrimiucDoina CabaTania Arosoaie
8:38 pm Sambata, 31 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare