Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Societate din Darabani anchetată de poliţişti pentru comercializarea ilegală a produselor farmaceutice în Mileanca

Ieri, 04 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Botoşani au efectuat un control în comuna Mileanca, judeţul Botoşani, la un punct de lucru al unei societăţi comerciale cu sediul în oraşul Darabani. În cauză existau suspiciuni cu privire la comercializarea neautorizată de produse farmaceutice. În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate şi ridicate produse farmaceutice în valoare de aproximativ 6.000 lei.

Oamenii legii au identificat peste 300 de comprimate conţinând substanţe stupefiante ori psihotrope, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă, astfel încât au fost sesizaţi poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, din cadrul Serviciului de specialitate competent teritorial, în vederea continuării cercetărilor potrivit Legii nr.143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.Totodată, a fost identificată şi ridicată suma de 465 de lei, despre care s-a stabilit că provine din comercializarea de produse farmaceutice, pentru care nu au fost emise bonuri fiscale, unitatea nedeţinând casă de marcat fiscalizată.

„Cercetările efectuate de către poliţişti au mai stabilit că punctul de lucru al societăţii funcţiona într-un spaţiu concesionat, din luna decembrie 2014, de la Primăria comunei Mileanca, judeţul Botoşani, funcţionând ilegal, întrucât societatea comercială nu era autorizată de către Ministerului Sănătăţii şi nu avea angajat personal specializat pentru comercializarea de produse farmaceutice. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de evaziune fiscală si exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi” se precizează într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  IPJ BotoşaniDarabanifarmaciesubstante stupefiantesubstante psihotrope
5:04 pm Joi, 05 Martie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare