Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Demersuri pentru Gradinita nr. 2 cu PROGRAM PRELUNGITDărăbănenii se chinuie de ani buni să aibă în localitate cel puţin o unitate de învăţământ preşcolar cu program prelungit. Conducerea Grădiniţei nr.2 Darabani a reluat săptămâna trecută demersurile pentru atingerea acestui ţel
.

Demersurile pentru o unitate de învăţământ preşcolar cu program prelungit au fost iniţiate în 2008, proiectul de modernizare al Grădiniţei nr. 2 fiind conceput în acest sens. Motivul invocat de diriguitorii învăţământului în tergiversarea acestui fapt a fost blocarea de către Ministerul Educaţiei a posturilor în şcoli şi grădiniţe . „Până acum nici nu s-a dorit cu adevărat acest lucru, nici la nivelul comunităţii şi nici de către Inspectoratul Şcolar” a precizat Zîna Andronic, director al Grădiniţei nr. 2 până în 2011, în prezent cadru didactic coordonator al unităţii de învăţământ. Săptămâna trecută a fost depusă o nouă documentaţie la IŞJ care include nota de fundamentare pentru aprobarea programului prelungit al grădiniţei şi lista cu semnăturile părinţilor care îşi doresc foarte mult acest lucru. „Până în prezent avem 50 de solicitări în acest sens, şi altele sunt pe listele de aşteptare” ne-a mărturisit Andronic.Noi ne dorim ca în cel mai scurt timp să ni se aprobe cele două grupe de preşcolari cu program prelungit” a declarat pentru Darabaneni.ro, Lucian Florea, directorul Şcolii „Leon Dănăilă”, unitatea de învăţământ coordonatoare a grădiniţelor de pe raza oraşului Darabani. Consiliul Local Darabani trebuie să-şi dea acordul de principiu pentru acest proiect, care urmează să fie dezbătut în următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie al IŞJ. Masa şi cazarea copiilor vor fi suportate de către părinţi ca şi până acum, iar conducerea grădiniţei trage speranţe la o cofinanţare din partea Primăriei Darabani pentru plata personalului suplimentar necesar în cazul prelungirii programului unităţii. 
7:05 pm Luni, 13 August, 2012

3 Comentarii la “Demersuri pentru Gradinita nr. 2 cu PROGRAM PRELUNGIT”

 1. Cristian spune:

  ar fi bine! sa vedem mai multi darabaneni muncind

 2. RUDA spune:

  Ce frumoasa esti Georgisor imi este asa dor de tine abia astept sa te vad. Te pup dulce.

 3. Alina spune:

  O initiativa grozava! Din punctul meu de vedere e foarte necesara gradinita cu program prelungit - mai ales pentru parintii care lucreaza. Succes celor care s-au incumetat la asa o treaba; sa nu va lasati sufocati de birocratie !

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare