Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Proiectul de suflet DE VORBĂ CU BUNICII continuă la Viișoara FOTO

Trăim într-o lume a contrastelor. Pe de o parte întâlnim și ne mirăm de mașinile de zeci de mii de euro, iar pe de altă parte, într-un colț de țară, în Viișoara, întâlnești niște bunici care se bucură că li s-a mărit pensia cu câteva zeci de lei. În plus sunt singuri, neputincioși dar, cu toate acestea, cu zâmbetul pe o față care le trădează trecerea printr-o viață deloc ușoară, ne transmite prof. Cristina-Luminița Ceică.

Copiii de la școală s-au transformat, pentru doar câteva minute, ce-i drept, în nepoții pe care și i-ar dori mereu aproape. Au fost alături de ei cele două cadre didactice, Smochină Ionela Anca și Ceică Cristina Luminița, dar și d-l primar Rîmbu Laurențiu, care-și continuă proiectul început anul trecut ,,De vorbă cu BUNICII” De asemenea, din partea părinților s-a alăturat mămica Chiorescu Giorgiana.

Bunicii i-au primit cu drag pe copii, deschizându-le ușa casei larg, bucuroși că nu i-au uitat și că au venit din nou să-i vadă. Și-au povestit păsurile și bucuriile sperând la vremuri mai bune. Copiii nu au venit cu mâna goală ci le-au adus câte un pachețel cu câteva produse și, în plus, le-au gâdilit urechile bunicilor cu câteva cântecele. S-a simțit o energie pozitivă de ambele părți: bunicii au mai uitat de bătrânețea grea iar copiii au înțeles că trebuie să-și prețuiască bunicii cât mai sunt în viață.Am fost și la veteranul nostru Gheorghe Cojocaru care, nu demult, a împlinit 101 ani. L-am găsit cu aceeași privire caldă și același zâmbet molipsitor, ne-a mai spus profesoara Ceică.  

Copiii au stat de vorbă cu fiecare dintre bunici, i-au îmbrățișat și le-au promis că vor reveni cât de curând.

Click pe fotografie pentru a viziona imagini emoționante
Te-ar mai putea interesa si:  ViisoaraCristina Luminita Ceicaprof. Cristina Luminita CeicaLaurentiu Rimbu
6:22 pm , 20 Martie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare