Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Polițiștii de frontieră au oferit cadouri copiilor din cadrul Asociației ”Luisa Maria” FOTO

Poliţiştii de frontieră botoșăneni s-au transformat încă o dată în ajutoarele Iepuraşului, iar iniţiativei i s-au alăturat organizațiile profesionale şi sindicale ale poliţiştilor de frontieră – Asociația Internațională a Polițiștilor IPA Regiunea 3 Botoșani, Corpul Național al Polițiștilor Botoșani și Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) – Biroul Botoşani.

Pentru a putea oferi cadouri cât mai multe, Adelina, pictoriţa de la Poliţia de Frontieră, a donat lucrările sale, care au fost cumpărate de către colegi, sumele de bani fiind transformate în daruri pentru copiii mai puţin norocoşi. Scopul final a fost acela de a aduce o bucurie copiilor cu autism, paralizie cerebrală şi Sindrom Down înscrişi în Asociaţia "Luisa Maria" din Darabani. Deja o tradiţie pentru poliţiştii de frontieră botoşăneni, vizita la Asociaţie s-a concretizat marţi, 27 aprilie 2021, chiar în Săptămâna Mare a Paştelui.

”Polițiştii de frontieră, încă o dată, sunt alături de comunitate și în special de acele persoane vulnerabile. Le-am oferit bunuri achiziţionate prin contribuţia benevolă a poliţiştilor de frontieră, jucării donate de către colegi și sperăm ca astfel să le facem sărbătorile mai fericite!” a transmis pe pagina sa de socializare, Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul STPF Botoșani.Despre Asociația ”Luisa Maria”

Asociaţia din Darabani este înfiinţată în anul 2019 de către un tată inimos, Mihai Manole, care a decis ca, împreună cu soţia, să nu se lase învins de faptul că are o fetiţă minunată, diagnosticată cu sindrom Down. Pentru că i-a promis fetei că va merge la şcoală, că va reuşi să o integreze, a început lupta pentru drepturile copilului său. Aşa a aflat că mai sunt încă 18 familii în zona adiacentă oraşului Darabani, care au copii cu nevoi speciale. S-au hotărât să se asocieze pentru a obţine mai uşor fonduri, drepturi şi ajutor. De-a lungul timpului au întâlnit nenumăraţi oameni inimoşi care şi-au oferit sprijinul.

Click pe fotografie pentru a vizualiza mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa si:  Mihai Manole
6:48 pm Vineri, 30 Aprilie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare