Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ANL ne-a dat OK-ul pentru construirea de locuinţe pentru tineriS-a făcut primul pas pentru construirea de locuinţe ANL la Darabani. Agenţia Naţională pentru Locuinţe a fost de acord cu amplasamentul şi proiectul prezentat la Bucureşti de arhitectul şef al oraşului, Gheorghe Dragotă. Pe strada Fragilor nr. 3 vor fi construite 48 de apartamente.

În primă fază vor fi construite 16, apoi 32 de locuinţe pentru tineri. Primarul Corneliu Aroşoaie ne-a informat că până în prezent, la sediul administraţiei publice locale s-au depus deja 12 cereri din partea tinerilor dărăbăneni. „Am semnat contractul de predare al terenului pe perioada construcţiei. ANL urmează să scoată proiectarea la licitaţie şi după elaborarea documentaţiei se contractează execuţia” a declarat pentru Darabaneni.ro, ing. Dragotă.Consiliul Local Darabani se întruneşte miercuri, 5 august, în şedinţă extraordinară pentru a aproba proiectul respectiv, apoi documentaţia este înaintată Ministerului Dezvoltării, urmând să fie emisă şi o Hotărâre de Guvern în acest sens. Edilul şef al urbei nu emis un termen până când primul bloc de locuinţe ANL va fi finalizat în urbea de pe malul Prutului, afirmând că prima dată trebuie să discute cu reprezentanţii agenţiei, care urmează să sosească la Darabani.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieGheorghe DragotăANLblocuri ANL la Darabanistr. Fragilor
11:15 pm Marti, 04 August, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare