Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SANATATEA DARABANI-VOINTA SENDRICENI 1-0 Gol la gratar GALERIE FOTO


Dărăbănenii care au dorit să meargă la un grătar în ultima duminică a lunii martie nu au trebuit să se deplaseze până la Patru Stejari, la pădure. Şi la Stadionul Orăşenesc a fost tot picnic. S-au servit mici „condimentaţi” cu... fotbal, iar cei prezenţi au putut vedea un gol, marcat de căpitanul echipei Sănătatea Darabani, Vasile Ştefănică.

Vreme superbă cu mult soare la Darabani în 30 martie şi de asta au profitat cei aproximativ 50 de spectatori printre care şi copii ce au asistat la partida Sănătatea Darabani-Voinţa Şendriceni. Contrar titulaturii, oaspeţii au fost cam fără voinţă, şi nu au pus mari probleme tinerii echipe antrenată de Radu Caşuba şi Victor Găluşcă. În  primul mitan s-a jucat un fotbal destul de alert, dar sărac în faze de poartă, Cosmin Ştefănucî, Mihai Vatavu şi Marius Avădănii fiind cei mai periculoşi jucători ai gazdelor.

„Lasă că îi duc eu cu buteliile, mâine dimineaţă”În repriza a doua, gazdele au intrat decişi să tranşeze soarta partidei şi după numai un minut Vasile Ştefănică sparge gheaţa cu un gol la poarta în spatele căreia sfârâiau micii pe grătar. În minutul 60, Ştefănucî prinde un rist exetrior, iar balonul izbeşte bara transversală a Voinţei. Vatavu se „molipseşte” şi el 10 minute mai târziu şi mai zguduie o dată bara lui Vasile Sidor din lovitură liberă, iar Marius Mendeleac şutează în braţele goalkeeperului oaspeţilor. Dacă în primul mitan au mai jucat câte ceva, jucătorii din Şendriceni au făcut figuraţie în repriza a doua, exasperându-i pe cei de pe banca lor care i-au ameninţat că îi lasă la Hudeşti. Mărinimos din fire, consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim (foto centru) s-a oferit să îi ducă el pe fotbalişti acasă mâine dimineaţă, când va pleca prima maşină, a firmei alesului dărăbănean, care distribuie butelii în judeţ.

Click pe prima fotografie pentru a viziona peste 40 de imagini de la meciTe-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimVictor GăluşcăSanatatea DarabaniRadu CasubaMihai VatavuVointa SendriceniVasile Stefanica
6:39 pm , 30 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare