Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CSO Viitorul Darabani

NU DE NOTA 10, CI DE 11! Viitorul Darabani, campioana României la futsal ”Copii de mare caracter” FOTO

Marti, 30 Aprilie, 2024

”O victorie meritată, copiii au demonstrat că au fost mai buni. Îi felicit pentru că au dat dovadă de mare caracter” ne-a mărturisit antrenorul principal al echipei, prof. Ovidiu Ștefănucă, care a mai ținut să precizeze că un mare merit în obținerea acestei performanțe deosebite aparține și prof. Mihai Rusu. De asemenea, directorul Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” a mulțumit prin intermediul publicației Darabaneni.ro și asistentului medical Mihai ...  continuare »

Fara comentarii »

CSO Viitorul Darabani a rezistat o repriză în partida cu Foresta Suceava FOTO & VIDEO

Sambata, 17 Septembrie, 2022

Dărăbănenii nu au jucat rău la Suceava, dar nici nu au pus probleme în atac sucevenilor, care sunt o echipă bună de Liga a 3-a, probabil vor promova, dar nu au fost cu mult peste ”lanterna” seriei I a Ligii a 3-a. Bogdan Melinte a lansat primul semnal de alarmă în minutul 20, când l-a luat la țintă pe goalkeeperul sucevean Toma Niga, iar un minut mai târziu dărăbănenii dau lovitura prin Alexandru Arcip, care aduce liniștea în tribunele de pe Areni, după o ...  continuare »

Fara comentarii »

Viitorul Darabani este câștigătoarea Cupei României din Nord-Est ”Nu vin în deplasări ca să strâng echipamentul la toți mucoșii de pe la Botoșani” FOTO&VIDEO

Duminica, 17 Iulie, 2022

Dărăbănenii au întâlnit pe terenul CFR-ului din Pașcani o echipă extrem de modestă care a câștigat Cupa României în județul Neamț. Victoria Horia a avut în teren un fotbalist, pe decarul Răzvan Stângaciu, și restul jucătorilor care cereau apă de pe margine și le reproșau copiilor de mingi că returnează baloanele în teren prea repede. Dărăbănenii au dominat partida, dar steril. Sprinturile lui Bogdan Melinte și pasele cu exteriorul ale lui Alexandru ...  continuare »

Fara comentarii »

Viitorul Darabani se califică în finala fazei regionale a Cupei României după ce elimină echipa unui fotbalist renumit, Mihai Guriță FOTO

Duminica, 10 Iulie, 2022

Meci agreabil pe  Stadionul ”Ionel Pintilescu” din Liteni, în care dărăbănenii au ocupat o tribună, și chiar mai mult. Fanii gazdelor, fini cunoscători ai fenomenului fotbalistic, au recunoscut superioritatea oaspeților pe teren. După mai puțin de un sfert de oră de joc, Cătălin Mreană reia un balon de pe linia de 6m, care este deviat în poartă chiar de fostul fotbalist al Darabaniului, Dan Lungu. Același Lungu restabilește egalitatea, după ce reia cu ...  continuare »

Fara comentarii »

Marian Grădinaru, finanțator Viitorul Darabani: ”Planurile de viitor sunt destul de mari”

Duminica, 26 Iunie, 2022

„Planurile de viitor sunt destul de mari. Vrem să ne menținem sus în Liga a 3-a, să nu dezamăgim cum a fost data trecută. Îmi pare bine că băieții au ajuns la nivelul acesta, eu o să mă ocup mai departe, sper să am și ajutorul Primăriei și al altor sponsori. De unul singur este foarte greu, dar Primăria a promis că ne va fi alături. Dar acum o să tragem linie, o să facem o analiză a meciului de astăzi pentru că nu mi-a plăcut. O să mai aducem jucători, ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabaniul visează frumos după ce a dat de pământ cu Flacăra Erbiceni ”Îmi doresc din tot sufletul ca echipa să joace în Liga a 3-a și chiar mai sus”

Duminica, 19 Iunie, 2022

”Felicitări băieților și felicitări celor care au pus umărul la acest rezultat. Cred că o să fie un meci greu la Iași, dar e clar că șansa este de partea noastră. Ar fi deja a doua promovare în Liga a 3-a și îmi doresc din tot sufletul ca echipă să joace în Liga a 3-a și poate chiar mai sus. Vom face tot posibilul să susținem financiar echipa alături de cel care investește acum (n.r.-Marian Grădinaru). Îi mulțumesc că duce numele orașului mai departe. ...  continuare »

Fara comentarii »

VIITORUL sună bine la DARABANI! Echipa de fotbal a orașului e cu un pas în Liga a 3-a FOTO

Sambata, 18 Iunie, 2022

Conform BotoșaniOnline Dărăbănenii au făcut o primă repriză perfectă și au reușit să marcheze de patru ori în poarta ieșenilor. Încurajați de un număr mare de suporteri, dărăbănenii au început bine meciul și au reușit să deschidă scorul prin Bogdan Melinte care a scăpat pe contratac, a driblat portarul și a marcat pentru 1-0. Oaspeții au încercat să egaleze dar cei care au marcat au fost tot dărăbănenii. În minutul 31, Melinte a fost faultat în ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare