Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ACS Sanatatea Darabani

Juniorii Sănătății Darabani, vicecampionii județului la fotbal rural GALERIE FOTO

Sambata, 08 Iunie, 2019

Micii fotbaliști dărăbăneni nu au prins cea mai bună zi la turneul final organizat de AJF Botoșani. Și totuși, au învins în prima partidă Columna Roma (scor 1-0) datorită execuției spectaculoase a căpitanului Alex Crețu, care a dat-o și în bară de la 11 m. La finalul timpului regulamentar de joc scorul meciului cu AS Sportul Flămânzi a fost unul nedecis (1-1) fiind nevoie de 7 lovituri de departajare pentru stabilirea câștigătoarei: echipa din Flămânzi, ...  continuare »

Fara comentarii »

SĂNĂTATEA, tare ca OȚELUL GALERIE FOTO

Sambata, 09 Martie, 2019

Oaspeții i-au luat tare pe dărăbăneni încă din startul partidei, și Virgil Cristea a fost aproape de deschiderea scorului, dar Vasile Prisacă a salvat in extremis. Balanța partidei s-a echilibrat ușor, Răzvan Halaicu trage primul semnal de alarmă la poarta lui Adelin Iliescu, iar în minutul 21 Alexandru Constantiniu ridică în picioare tribuna dărăbăneană, când trimite o diagonală în plasa laterală a porții Oțelului, deschizând scorul. Gălățenii reiau ...  continuare »

Fara comentarii »

SĂNĂTATEA DARABANI- CEAHLĂUL PIATRA NEAMȚ Furios și iute GALERIE FOTO

Duminica, 30 Septembrie, 2018

ahlăul a dominat steril în debutul primei reprize, cele câteva încercări subtile de a deschide scorul fiind sortite eșecului. Adrian Nicorici, cel mai periculos jucător al gazdelor, are o incursiune periculoasă în minutul 20, dar este semnalizat în offsaid, declanșând furia lui Colban. Trei minute mai târziu antrenorul părăsește terenul, înjurând . Fără a fi eliminat, urcă în balconul de deasupra vestiarelor, acuzându-i pe ”fluierași” că ”arbitrează ...  continuare »

Fara comentarii »

FOTBALUL NOSTRU CEL DE TOATE ZILELE ”Nici în Burkina Faso nu se face așa ceva”

Duminica, 09 Septembrie, 2018

Încă de la începutul campionatului am încercat să obținem un punct de vedere din partea conducerii clubului ACS Sănătatea Darabani privind strategia din acest sezon. Și am aflat-o săptămâna aceasta, prin intermediul delegatului Constantin Gheorghiță: ”Bat ăștia în noi ca în fasole”. Mai mult, am aflat că Sănătatea a folosit jucători ”pe fals” la Oțelul Galați. Nici delegatul nu a fost prezent, dar a fost trecut pe foaie. Acesta este motivul pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

Sănătatea a primit o căruță de goluri în deplasarea de la Oțelul Galați GALERIE FOTO

Luni, 03 Septembrie, 2018

Conform portalului SC Oțelul Galați, gazdele conduceau deja la pauză la scor de neprezentare, după reușitele lui Sălăgeanu, Crihană și Zaharia, iar în mitanul secund au mai punctat Cîrjan, Stoian, Bordieanu și Antohi. Primul ”11” al dărăbănenilor a fost format din Vasile Prisacă, Alexandru Stancoschi, Andrei Pintilei, Adrian Stîncă, Gabriel Apostol, Alexandru Constantiniu, Vlad Codău, Adrian Nicorici, Marius Nanea, Adrian Ghiorghiciuc și Șerban Petraru, ...  continuare »

Fara comentarii »

SĂNĂTATEA DARABANI-SPORTING LIEȘTI 1-5 Fotbal la…apus GALERIE FOTO

Duminica, 26 August, 2018

Încă din startul partidei, pe teren a fost o singură echipă, iar portarul Alin Andruş a păstrat tabela intactă, dar nu a mai avut ce face în minutul 8 când Andrei Mihu lobează un balon degajat de goalkeeperul Cosmin Vădeanu. Încep deja fluierăturile din tribună. Peste 2 minute se face 0-2, prin George Dănăilă, iar partida ajunge la scor de neprezentare în minutul 18, după ce Robert Ticămucă punctează şi el. Apărarea gazdelor este în continuare foarte ...  continuare »

Fara comentarii »

DEGRINGOLADĂ la Sănătatea Darabani. Echipa a fost eliminată din Cupa României FOTO

Joi, 16 August, 2018

Meciul a fost unul agreabil, o surpriză plăcută, în condițiile în care Robert Grumezescu a plecat la Foresta Suceava, Adrian Cososchi, unul dintre cei mai buni stoperi din Liga a 3-a a absentat și el, iar Adrian Ghiorghiciuc e și el pe picior de plecare. În schimb, la echipă a fost aduși juniori, ACS Sănătatea având în lot la partida cu Bucovina Rădăuți 5 jucători de 16 ani, care s-au comportat mai mult decât onorabil. Ghiorghiciuc și Răzvan Cărăbuș au ...  continuare »

Fara comentarii »

ACS SĂNĂTATEA DARABANI-CSM ROMAN 8 goluri, dar nici un punct în contul dărăbănenilor GALERIE FOTO

Sambata, 12 Mai, 2018

Gazdele au început entuziasmant partida, Grumezescu deschizând scorul după numai 4 minute de joc, fiind servit excelent de Adrian Ghiorghiciuc, dar dărăbănenii nu s-au bucurat decât un minut, deoarece Constantin Crăciun reușește un slalom printre jucătorii dărăbăneni, și restabilește egalitatea. În min. 16, Ghiorghiciuc reușește un nou asisst pentru Grumezescu, care îl lobează pe goalkeeperul Ionuț Bicleanu și se făcea 2-1. 7 minute mai târziu, Adrian ...  continuare »

Fara comentarii »

UNA CALDĂ, ALTA RECE O victorie și o înfrângere pentru Sănătatea în Săptămâna Patimilor FOTO&VIDEO

Sambata, 07 Aprilie, 2018

După ce au învins cu 1-0, cu șansă, AFC Hărman, dărăbănenii au pierdut acasă cu același scor întâlnirea cu o contracandidadată la retrogradare, AFC Odorheiu Secuiesc, iar emoțiile cresc. După mai puțin de 10 minute de joc, oaspeții au deschis scorul prin Auraș Ion Marian, la o nesincronizare în apărarea gazdelor. Robert Grumezescu se zbate în atac, iar suporterii sunt aproape de fericire când Alexandru Stancoschi țintește b ...  continuare »

Fara comentarii »

ACS SĂNĂTATEA-AFC HĂRMAN Dărăbănenii au pătimit la fotbal, dar au câștigat cu noroc GALERIE FOTO

Marti, 03 Aprilie, 2018

Oaspeții, cu fostul jucător de națională Mugurel Buga integralist, au asediat încă din start careul gazdelor. George Paraschiv și Nicolae Roșu i-au testat reflexele lui Vasile Prisacă, iar Vlad Prejmerean îl ia la țintă pe Alexandru Stancoschi. Aproape de finalul primei reprize, Robert Grumezescu reia un balon din cădere, iar goalkeeperul Bogdan Căucă reține în doi timpi. Grumezescu, mult prea izolat, aleargă mult și dă speranțe dărăbănenilor în debutul ...  continuare »

Fara comentarii »

SC OȚELUL GALAȚI-ACS SĂNĂTATEA DARABANI Nici o surpriză pe malul Dunării FOTO

Sambata, 31 Martie, 2018

Gazdele au deschis scorul în minutul 20 prin atacantul Alexandru Muscă, care a pus latul la o centrare de pe flancul drept a lui George Bîrlădeanu. Oțelul și-a dublat avantajul șapte minute mai târziu prin reușita lui Radu Necșulescu, cel care a transformat lovitura de la 11 m dictată de centralul Alin Gheorghe. În minutul 60 , Necșulescu pasează în adâncime pentru Cristian Bahnașu, care scapă singur și îl execută pe Prisacă, stabilind și scorul final ...  continuare »

Fara comentarii »

ACS SĂNĂTATEA Calcule privind bugetul pentru returul campionatului FOTO

Duminica, 18 Februarie, 2018

”Am încercat să chem mai mulți oameni potenți financiar. Nu este asociația mea, nici a lui nea’ Vasile (n.r.-Dascălu)… Am discutat personal cu fiecare în parte” a spus președintele Dumitru Dănilă, care și-a exprimat dezamagirea fașă de numărul mic de suporteri care vin la stadion. Andrei Nenișcă, Dan Tîrniceru-Ifrim și Petrică Hrimiuc au participat la ședința la care mai erau așteptați Liviu Hrimiuc, Costel Romanescu, Costel Nazare, Cornel Chirilă ...  continuare »

Fara comentarii »

Echipa Sănătatea Darabani, premiată în cadrul ședinței festive de Consiliu Local FOTO&VIDEO

Joi, 28 Decembrie, 2017

”În această lună ar trebui să fim mai buni, recunoscători față de cei care, în primul rând, duc numele orașului nostru mai departe. Vreau să mulțumesc cu această ocazie echipei noastre de fotbal, ACS Sănătatea Darabani, care, în premieră istorică, am putea spune, s-a calificat în Liga a 3-a națională. E o performanță istorică și ar trebui să-i aplaudăm” a spus viceprimarul orașului, Alin Gîrbaci. Și într-adevăr, în aplauzele aleșilor locali, ...  continuare »

Fara comentarii »

ACS Sănătatea a terminat turul campionatului pe locul XI ”Este ok…Habar nu am avut cu ce se mănâncă”

Duminica, 03 Decembrie, 2017

”Per ansamblu este ok, cu toate că am pierdut cel puțin 4 puncte aiurea. A fost foarte greu. Habar nu am avut cu ce se mănâncă. Nici nu am avut de la cine să învățăm. Acum am acumulat ceva experiență” a declarat pentru Darabaneni.ro, Dumitru Dănilă, care contrazice în totalitate ”gurile rele” care spun că s-ar trage obloanele la Sănătatea. ”Este exclus acest lucru, după ce ne-am chinuit atât” a precizat președintele asociației sportive. ...  continuare »

Fara comentarii »

GLASUL TRIBUNEI Mesajul impresionant al unui suporter dărăbănean:”Ţin să vă felicit…”

Marti, 28 Noiembrie, 2017

Este vorba despre economistul Costel Timischi, cel care și-a exprimat punctul de vedere în cadrul unui comentariu la cronica meciului ACS Sănătatea Darabani-AFC Csikszereda 1-2, disputat sâmbăta trecută. Timischi știe cu ce se ”mânâncă” fotbalul pentru că a condus destinele fotbalului dărăbănean între anii 1989-1993. În 1990 Recolta Darabani a disputat un baraj inventat de șefii fotbalului botoșănean cu Agrojim Dîngeni, meci în care ”fluierașii” au ...  continuare »

Fara comentarii »

ACS SĂNĂTATEA-AFC CSIKSZEREDA 1-2 Nem tu (dăm) gol? sau...banii aduc performanţa? GALERIE FOTO

Sambata, 25 Noiembrie, 2017

Dar nu întotdeauna echipa mai bogată câştigă în fotbal. Şi totuşi, duminică, dărăbănenii au îngheţat fotbalul. Oaspeţii au fost mai determinaţi, şi, de ce să n-o spunem, mai fotbalişti. Noi i-am avut pe Ghiorghiciuc şi Stancoschi, şi cam atât. Observatorul de joc Vasile Simionaş a fost iarăşi aplaudat la Darabani, în timp ce arbitrii Marius Diaconu (Roman), Florin Cosma, şi Alexandru Iftime (Piatra Neamţ) au fost huiduiţi, la final. Meciul a început ...  continuare »

Fara comentarii »

ACS SĂNĂTATEA DARABANI-ACS KSE TG. SECUIESC 2-0 GALERIE FOTO

Sambata, 11 Noiembrie, 2017

Sănătatea creşte de la joc la joc, iar meritul principal este al antrenorului Cătălin Chirilă. Căpitanul dărăbănenilor, Alexandru Stancoschi, pune presiune încă din start pe careul oaspeţilor din Tg. Secuiesc,dar goalkeeperul Gabriel Bunduc evită deschiderea scorului în minutul 9. Cinci minute mai târziu, însă, nu se mai poate opune la lovitura de cap a lui Răzvan Cărăbuş, din centraea lui Răzvan Halaicu. În minutul 32, Gothard Gajdo are şansa de a egala ...  continuare »

Fara comentarii »

SĂNĂTATEA și-a luat AVÂNT în Valea Mărului FOTO

Sambata, 04 Noiembrie, 2017

Golul victoriei dărăbănenilor i-a aparținut lui Adrian Ghiorghiciuc, după o combinație cu Adrian Cososchi și Stancoschi. ”A fost cea mai bună repriză a doua din acest campionat” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Nechifor, delegatul ACS Sănătatea Darabani. ”Jucătorii și-au făcut datoria cu vârf și îndesat” a punctat și alt oficial al echipei, Cristian Crețu. Avântul Valea Mărului se declară ”o echipă mică cu suflet mare”, iar la partidă ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina 1  2   3   4   5 
Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare