Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ceahlaul Piatra Neamt

SĂNĂTATEA DARABANI- CEAHLĂUL PIATRA NEAMȚ Furios și iute GALERIE FOTO

Duminica, 30 Septembrie, 2018

ahlăul a dominat steril în debutul primei reprize, cele câteva încercări subtile de a deschide scorul fiind sortite eșecului. Adrian Nicorici, cel mai periculos jucător al gazdelor, are o incursiune periculoasă în minutul 20, dar este semnalizat în offsaid, declanșând furia lui Colban. Trei minute mai târziu antrenorul părăsește terenul, înjurând . Fără a fi eliminat, urcă în balconul de deasupra vestiarelor, acuzându-i pe ”fluierași” că ”arbitrează ...  continuare »

Fara comentarii »

FUTSAL 3 puncte pentru SĂNĂTATEA de Moş Nicolae „Suntem Rapidul Nordului” GALERIE FOTO

Marti, 06 Decembrie, 2016

Gazdele au debutat în trombă, golurile lui Cosmin Curtean, Cristian Căpraru şi Cristian Cimpoeşu stabilind scorul primului mitan al partidei: 3-0 şi se părea că meciul va fi unul la discreţia dărăbănenilor, dar oapeţii au revenit în a doua repriză prin reuşitele lui Alin Ciobanu, Marius Zaiţ şi Vlad Mihnea, golul din minutul 26 al lui Cimpoeşu stabilind cel mai strâns scor al partidei: 4-3. „Am tremurat, toţi stăteam cu pastilele şi paharul de apă în ...  continuare »

Fara comentarii »

Amical DE LUX al Sănătăţii Darabani la Ceahlăul Piatra Neamţ GALERIE FOTO

Miercuri, 30 Noiembrie, 2016

Sănătatea Darabani nu a mai jucat un meci oficial de exact o lună de zile şi asta s-a văzut în amicalul cu tânăra echipă Ceahlăul Piatra Neamţ, club fondat în 1919, care a renăscut anul acesta din propria cenuşă. „Veteranii” gazdelor  au fost 2 jucători de 20 de ani. Experimentatul tehnician Toader Şteţ a strigat non-stop de pe margine: „Pas, pas!”, iar jucătorii săi au „desenat” frumos şi s-au impus cu 5-3. Arbitrajul a fost „pe invers”. ...  continuare »

Fara comentarii »

FUTSAL CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ-SĂNĂTATEA DARABANI 6-4 „Un meci de infarct”

Duminica, 23 Octombrie, 2016

Dacă anul trecut Sănătatea Darabani a reprezentat revelaţia acestei competiţii, calificându-se până în faza finală (Final Four), sezonul acesta dărăbănenii trebuie să demonstreze că performanţa obţinută sezonul trecut nu a fost pură întâmplare. Misiune grea la Piatra Neamţ, unde mult mai experimentaţii jucători ai gazdelor conduceau după numai patru minute de joc cu 2-0 prin golurile marcate de Andrei Todiresei şi Valentin Bîrsanu. Alexandru Horeanu ...  continuare »

Fara comentarii »

Echipa de futsal a Sănătăţii a realizat MAREA SURPRIZĂ la Piatra Neamţ. „Am avut pulsul 250” FOTO

Duminica, 25 Octombrie, 2015

După patru minute de joc, gazdele conduceau deja cu 2-0 prin golurile lui Alin Balut şi Andrei Todiresei, Ionuţ Lupu reuşind să reducă din handicap în minutul 11. În debutul celui de-al doilea mitan, Todiresei a reuşit „dubla” şi nemţenii se vedeau deja câştigători. Dar Lupu şi Emanuel Bujor nu au fost de acord, primul marcând în minutul 32, iar Bujor reuşind hattrick-ul în minutele 36, 37 şi 40. Sănătatea a acumulat 6 puncte, ca şi CSMS Iaşi din ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare