Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabaneni.ro va ureaza Sarbatori fericite si La multi ani!

Sosirea Sărbătorilor de iarnă şi pasul spre Noul An este şi pentru Darabaneni.ro un prilej de a privi în urmă cu spirit critic dar şi cu satisfacţie, dar şi un moment de a face noi planuri, de a stabili noi ţinte. 2011 a fost anul în care proiectul Darabaneni.ro s-a consolidat, s-a dezvoltat şi a ajuns la dărăbănenii din afara graniţelor prin grija şi munca echipei redacţionale, care şi-au pus în slujba site-ului şi al dărăbănenilor, pasiune, timp şi resurse financiare. A fost un an plin de realizări şi de împliniri, un an în care încrederea şi susţinerea cititorilor noştri ne-au dat forţa de a merge mai departe, atunci când din varii motive viaţa site-ului a trecut prin momente de răscruce. Însă, din toate problemele am ieşit mai dinamici, mai hotărâţi şi mai puternici.

Darabaneni.ro a devenit în anul 2011 mai mult decât un ziar online, din care concitadinii noştri află informaţii despre activitatea urbei, deja este un curent de opinie care reuneşte vocea majorităţii dărăbănenilor. Am urmărit viaţa instituţiilor publice şi am adus în discuţie adevăratele probleme ale oraşului, am promovat tinerele talente şi am făcut cunoscute personalităţile oraşului. Am fost alături de dărăbăneni în toate momentele vieţii comunităţii, atât cele de bucurie cât şi în momentele tragice, când am suferit împreună la pierderea unor prieteni dragi. Am făcut din sport un purtător al mesajului nostru iar performanţele elevilor dărăbăneni şi-au găsit ecou în paginile site-ului.Celor care au pus la îndoială intenţiile şi activitatea noastră le-am răspuns cu diplomaţie şi profesionalism iar spre cei care au susţinut acest proiect ne îndreptăm atenţia cu mulţumiri şi recunoştinţă. Despre anul nou, nu putem spune decât că Darabaneni.ro va continua cu aceeaşi atitudine, consecvenţă, oricare ar fi dorinţa unora noi vom fi mereu aici, mereu la fel, mereu pentru cititorii noştri. Acum, la ceas de sărbătoare, cu ocazia Naşterii Domnului, redacţia Darabaneni.ro urează cititorilor şi prietenilor, tuturor colaboratorilor șă-și regăsească liniştea în cântecul lin al colindelor, în bucuria revederii celor dragi şi în sărbătoarea trecerii în Noul An.
1:46 pm Sambata, 24 Decembrie, 2011

9 Comentarii la “Darabaneni.ro va ureaza Sarbatori fericite si La multi ani!”

 1. deejayemanuel spune:

  SUPER PARTY MUZIC DISEARA DE LA 22 PE RADIO TINERETULUI http://radiotineretului2010.jimdo.com/

 2. fermecatoru spune:

  la multi ani sarbatori fericite familiei,darabanenilor si nu uita-ti ca dumnezeu e mare si nu ne lasa la greu...doamne ajuta

 3. Ticu Boz spune:

  La multi ani. Sa dainuiti in eternitate. Cu voi ma simt acasa....

 4. Camelia Cazacu spune:

  ,,LA MULTI ANI!,, DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE SA ADUCETI IN CONTINUARE BUCURII IN SUFLETELE OAMENILOR. SARBATORI FERICITE!

 5. dannytiesto spune:

  SARBATORI FERICITE PENTRU TOTI DARABANENI!!!

 6. crist p spune:

  felicitări dl-e doctor. La Mulţi Ani familiei. La fel tuturor dărăbănenilor, cititiori şi necititori.

 7. abc spune:

  astazi 29 decembrie 2011,in urma sedintei Consiliul Local a fost obiceiurile stramosesti de iarna iar dupa a fost masa festiva la Primaria Darabani.dupa aceasta masa festiva primarul Gheorghi Burlacu s-a batut cu Gheorghe Caba in primarie orasului.Acestia sunt alesii nostri.VOTATII IN CONTINUARE!nu fac nimic pt Darabani dar se bat.

 8. spune:

 9. abc spune:

  Dragi Darabaneni,primarul nostru a inceput sa bata consilierii,iar primul este Gheorghe Caba.

 10. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare