Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabaneni premiati la concursul ALEGE SCOALAPe 25 mai a avut loc la sediul Protopopiatului Darabani festivitatea de premiere a copiilor participanți la concursul „Alege Scoala”, faza pe protopopiat. Nouă copii participanți la cele trei secțiuni ale concursului(literară, artistică și multimedia) au fost recompensaţi cu trei tablete Prestigio multipad(premiul I), trei aparate foto Benq cu filmare HD(premiul al II-lea) și trei mp4 playere Serioux pentru premiul al III-lea. Au fost desemnaţi următorii câştigători:
Premiul I: Boz Andreea Lenuța din Parohia Bașeu(secțiunea literară, Pintilei Andreea din Parohia Lișna(secțiunea artistică) și Scrobaniță Ciprian din Parohia Smârdan(secțiunea multimedia;
Premiul al II-lea: Zvâncă Adina din Parohia Smârdan(secțiunea literară, Tudosă Valentina Ionela din Parohia Bajura (secțiunea artistică), Timofte Iuliana din Parohia ”Sf.Nicolae” Darabani(secțiunea multimedia);
Premiul al III-lea: Toma Marius din Parohia Comănești(secțiunea literară, Murariu Ioana  din parohia Bașeu(secțiunea multimedia), Crețu Diana din Parohia ”Sf.Împ. Constantin şi Elena”(secțiunea multimedia).

Dintre toți participanții la faza pe protopopiat a concursului „Alege Scoala”, dărăbăneanca Crețu Diana, avându-l îndrumător pe pr. Constantin Pînzariu, protoiereu al Protopopiatului Darabani, a primit premiul al III-lea și la faza pe Arhiepiscopia Iașilor. În cadrul festivităţii de premiere a fost vizionat filmul realizat de Crețu Diana,care a participat la faza națională a aceluiași concurs. De asemenea, preoţii îndrumători Constantin Pînzariu, respective Iulian Andrei, responsabil cu activitățile catehetice, le-au prezentat copiilor detaliile proiectului realizat,apoi s-a făcut o fotografie de grup.ALEGE SCOALA este un proiect naţional, lansat în 2009, derulat de asemenea, în cadrul parteneriatului World Vision Romania – Patriarhia Română. Scopul proiectului este apropierea copiilor de Biserică şi accesul sporit la un set de valori creştine şi morale necesare în dezvoltarea acestora. Prin participarea la sesiunile de cateheză organizate la nivel de parohie(şcoala de duminică), la concursuri cu teme religioase şi la tabere de creaţie creştină, copiii sunt asistaţi în însuşirea educaţiei morale de bază, dar şi în dezvoltarea motivaţiei necesare pentru a nu abandona şcoala”, se precizează în comunicatul de presă trimis de pr. Andrei Iulian, din cadrul Parohiei Başeu(Hudeşti). 
9:02 pm Marti, 29 Mai, 2012

2 Comentarii la “Darabaneni premiati la concursul ALEGE SCOALA”

  1. legea122 spune:

    Vedeti ca iar sau luat medalii la karate , vb tot cu cei care au mai fost premiati!

  2. Creţu Diana spune:

    Felicitări tuturor!

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare