Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceenii darabaneni demareaza proiectul A.N.A. (Acum Noi Actionam) VEZI in ce constaÎn afara discursurilor clasice, festivitatea de deschidere a noului an şcolar organizată la Liceul „Dimitrie Cantemir” a ieşit din tipare datorită unui grup de elevi care le-au prezentat colegilor şi cadrelor didactice proiectul A.N.A. (Acum Noi Acționăm), menit să-i atragă pe tineri către diverse domenii de activitate și să asigure o mai bună funcționare a Consiliului Elevilor.

Ideea campaniei a pornit de la ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România), fiind apoi preluată de elevii din toată țară. Astfel, iniţiatorii proiectului, Smărăndița David, Adrian Bordeianu și Şerban Bejenariu, şi-au propus să atragă cât mai mulți participanți şi coordonatori în proiect pentru a reuși, printre altele, să înființeze în cadrul liceului un club de lectură, de cinematografie și teatru, să serbeze Zilele Educației Nonformale, Ziua Elevilor, Ziua Profesorilor, să organizeze campanii pentru donarea sângelui și de orientare profesională.Inițiativa lor a fost primită cu mult entuziasm atât de profesori, cât și de elevi. „Ne dorim ca proiectul să aibă un impact major asupra colegilor de liceu, astfel încât să își asigure sprijinul cadrelor didactice și durabilitatea, fiindcă ne-ar bucura enorm ca în anii școlari următori, elevii să ne continuie inițiativa” a spus Adrian Bordeianu, elevul Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani.

Citiţi şi:
Arosoaie a sunat clopotelul: „Dumneavostra aveti in fata viitorul” GALERIE FOTOTe-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”darabaneniSmarandita DavidProiect ANAAcum Noi ActionamAdrian BordeianuSerban BejenariuANOSRAlianta Nationala a Organizatiilor Studentesti dinliceeni darabaneni
7:37 pm Marti, 16 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare