Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceenii dărăbăneni, câştigători ai concursurilor naţionale FOTO


Elevii Liceului „Dimitrie Cantemir”, coordonaţi de prof. Lăcrămioara Pilipăuţanu,  Adrian Bordeianu, Smărăndiţa David, Iulia David şi Andrei Cutur au obţinut week-endul trecut premiile I, II şi III la Concursul de fizică „Ştefan Procopiu. De asemenea, elevii prof. Cristina Chiriac au obţinut menţiune specială la Concursul de chimie „Petru Poni” desfăşurat la Drobeta Turnu Severin.

În perioada 15-17 mai s-a desfășurat la Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași etapa națională a concursului „Ștefan Procopiu” al elevilor români de pretutindeni. Elevii de clasa a XII-a au susținut examenul la Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică și Electrotehnică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”. Calificați  la această etapă și îndrumați de profesoara Pilipăuțanu Lăcrămioara, liceenii dărăbăneni Zosim Andrei, din clasa a X-a B, Bordeianu Adrian, David Smărăndița, David Iulia și Cutur Andrei, din clasa a XII-a A au obținut rezultate demne de consemnat. Bordeianu Adrian a ocupat locul I, David Smărăndița și David Iulia au obținut premiul II, iar Cutur Andrei premiul III.

De asemenea, în perioada 13-17 mai a avut loc la Drobeta Turnu Severin etapa naţională a Concursului de Chimie „Petru Poni”, unde elevii liceului dărăbănean Irimea Giovani (clasa a IX-a) şi Anechitei Larisa (clasa a X-a) au obţinut menţiune specială. „Atmosfera de concurs a depășit măsura așteptărilor mele. Faptul că am susținut examenul într-o sală de facultate foarte frumos amenajată a sporit și emoțiile, care, se pare, de data aceasta au fost foarte constructive. Mărturisesc că sunt foarte fericit că închei ciclul liceal cu premiul I la etapa finală a acestui concurs” ne-a mărturisit Adrian Bordeianu.Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”darabanenielevi darabaneniCocnursul „Ștefan Procopiu”
11:42 am Vineri, 22 Mai, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare