Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liberalii dărăbăneni și-au prezentat candidatul la Primărie GALERIE FOTO

Galbenul a fost culoarea serii de joi la Casa de Cultură ”Theodor Balș” din Darabani. Liberalii și-au prezentat candidatul la alegerile din vara anului viitor pentru primăria orașului Darabani, în persoana actualului viceprimar Mihai-Alin Gîrbaci.

Casa de Cultură din Darabani a fost arhiplină, la întâlnirea liberalilor participând consilieri locali și județeni, primari și alți membri PNL în frunte cu președintele Costel Șoptică. Evenimentul a fost moderat de către managerul Școlii Populare de Arte Botoșani, Liviu Andronic. Primarul Liviu Hrimiuc nu a fost prezent în sală, dar Andronic a ținut să precizeze:
”Îi mulțumim și d-lui Liviu Hrimiuc pentru sprijinul pe care îl acordă candidatului nostru Alin Gîrbaci și pentru faptul că a fost, este și va fi în continuare un liberal convins și va fi alături de noi tot timpul”.

Masa prezidiului a fost ocupată de către parlamentarul Costel Șoptică, fostul senator Viorel Grigoraș și de secretarul general PNL Botoșani, Cătălin Rotundu.
”De ce Alin Gîrbaci? În primul rând pentru că este Alin Gîrbaci, în al doilea rând pentru că este un familist convins, în al treilea rând pentru că are o familie deosebită…” a spus senatorul Costel Șoptică. Alin Gîrbaci le-a prezentat liberalilor proiectele orașului aflate în derulare, la care a contribuit împreună cu primarul Liviu Hrimiuc.”Vă mulțumesc din suflet pentru că ați fost alături de mine, alături de noi, că n-o să vă înșel niciodată așteptările, că trăiesc și muncesc în acest oraș și-mi doresc foarte, foarte mult ca acest oraș să meargă mai departe, să se dezvolte și ca toți locuitorii să se bucure și să se mândrească cu faptul că locuiesc în orașul Darabani…Am o fetiță de cinci anișori care învață, trăiește în orașul Darabani. Am să mă zbat pentru ea, dar la fel de mult am să mă zbat și pentru dumneavoastră, pentru noi toți” a conchis Alin Gîrbaci.

Click pe fotomontaj pentru a viziona mai multe imagini de la acest eveniment
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăPNLPNL DarabaniLiviu HrimiucAlin Girbaci
11:01 am Vineri, 08 Noiembrie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare