Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cupa DARABANENI.RO a ajuns acasa. Inscrierile s-au incheiat

Miercuri, 28.09.2011, trofeul competiţiei de fotbal în sală Cupa Darabaneni.ro a fost trimis la Darabani de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani(DJST) prin intermediul inspectorului Radu Anghel. Înscrierile la ediţia a II-a a Cupei organizate de publicaţia Darabaneni.ro în parteneriat cu DJST Botoşani s-au terminat cu aproximativ o săptămână înainte de data limită stabilită iniţial, sâmbătă 1 octombrie a.c. Pentru marele premiu de 300 de euro plus celelalte premii atractive în bani şi echipament sportiv se vor bate 10 echipe, formate în marea lor majoritate din jucători tineri şi foarte tineri, dar şi două echipe de seniori. Luni 3.10.2011, orele 17:00, se vor alinia la fluierul de start al Cupei Darabaneni.ro echipa Primăriei Darabani, FC Păltiniş, Viitorul Darabani, Viitorul Corneşti, Juniorii, Vagabonţii, The Winers, Old Boys, FC Sperie-Tot şi Ded Com-Meduze.Tragerea la sorţi va avea loc duminică 2.10.2011, după meciul CS Darabani-Microbuzul Botoşani. Delegaţii echipelor vor fi informaţi telefonic în legătură cu ora şi locul extragerii din urne a participanţilor la Cupa Darabaneni.ro. Orele de disputare ale meciurilor care vor avea loc în Sala de sport a Şcolii Generale "Leon Dănăilă" vor fi publicate pe www.darabaneni.ro . Mulţumim încă o dată sponsorilor competiţiei: SC DED COM SRL, SC SAGROD SRL, pensiunile KOKET şi CASA ANDREI, primar Ghiorghi Burlacu, avocat Petrică Hrimiuc, SC AGRAS CABAROM SRL, SC ALCAROM SRL şi partenerilor noştri media: TV DARMIR şi kOkEt.org. Mult succes tuturor participanţilor la Cupa Darabaneni.ro!


1:27 pm Joi, 29 Septembrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare