Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII 10 ani de Darabaneni.ro

Acum zece ani, la Darabani, începea una dintre cele mai frumoase povești de succes de pe plan local. Pe 17 iulie 2010, dărăbănenii au putut accesa primele știri pe site-ul Darabaneni.ro. Născută din pasiune pentru sport, ideea  aceasta s-a transformat în imediat în singurul site de știri din nordul județului Botoșani.

Dărăbănenii aveau nevoie de o sursă de informație credibilă, care să prezinte realitățile orașului, altfel decât o făceau ziarele clasice finanțate de administrația locală, nu cu bani puțini. Site-ul în sine și munca celor din spate au fost repede apreciate de cititori, chiar dacă mulți și-au dorit ca acest site să nu fi existat. La început echipa din spatele site-ului a fost mai mare, la fel cum și entuziasmul a fost la cote mai înalte. Ulterior oamenii s-au retras, din lipsă de timp, din comoditate, forțați de presiuni politice. Inclusiv noi, cei care am dus greul în tot această perioadă, am trecut prin întâmplări și evenimente personale și profesionale care ne-au abătut puțin de la spiritul Darabaneni.ro. Sentimentul neputinței nu este unul ușor de dus, mai ales când știi că un deceniu au investit resurse, timp și nervi pentru a aduce jurnalismul profesionist la marginile țării.Astăzi, Darabaneni.ro arată puțin diferit față de anii din urmă. S-au schimbat și vremurile și oamenii. Obligațiile de zi cu zi ne împiedică să mai publicăm știri zilnice. Ne asumăm asta, și, într-un anume fel, am încercat să compensăm prin promovarea valorilor locale. Chiar dacă a devenit tot mai greu să menținem Darabaneni.ro în viață, e greu totuși să pui lacătul, să închizi și să lași totul în urmă. În acești zece ani Darabaneni.ro a devenit mai mult decât un site de știri, a devenit o adevărată carte de vizită a orașului. Ne dorim ca povestea să meargă mai departe, cu toate că este dificil să spunem cum va arăta acest mai departe. În acest deceniu am reușit să menținem ștacheta sus, și nu vrem să facem compromisuri doar pentru a supraviețui. Este posibil să auzim despre Darabaneni.ro și peste alți zece ani, dar este posibil ca din această muncă să rămân doar o poveste; e adevărat, una frumoasă care a bucurat mulți oameni. Dar până atunci, să ne bucurăm de aniversare, să fim puternici, responsabili și să depășim împreună această încercare care ne-a dat viața peste cap. (A.D.A.)
12:31 am Sambata, 18 Iulie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare