Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dragnea: „Colegi primari care aveau două, trei…mandate, care au crezut că pot fi aroganţi sau îngâmfaţi, şi care au crezut că de la sine vor fi aleşi, au pierdut”Liviu Dragnea parcă ne-ar cunoaşte. Președintele Partidului Social Democrat consideră că pierderea alegerilor în unele organizații PSD se datorează mai ales atitudinii conducerilor acestora, el anunțând că vor exista măsuri în acest sens, dar nu imediat, anunţă Agerpres.  

„Nu am luat nicio decizie astăzi cu privire la posibile măsuri în organizațiile respective, pentru că vreau ca negocierile (pentru alianțe — n.r.) să nu fie tulburate de acest lucru, dar le-am spus colegilor că, în perioada următoare, o să se întâmple lucrul acesta. După ce vom finaliza negocierile și deciziile importante din Parlament, voi merge prin țară având câteva obiective foarte clare. În primul rând, și le-am spus să se pregătească, voi avea întâlniri cu toți primarii nou aleși și președinții de Consilii județene nou aleși, pentru ca proiectele pentru care au fost aleși să fie parte din programul nostru de guvernare (...), de asemenea să mă asigur că nu pleacă toată lumea în concedii după aceste alegeri” a declarat Dragnea, marți, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

Potrivit acestuia, dacă într-o organizație va ajunge la concluzia că trebuie să se schimbe ceva serios, o simplă sancțiune sau un simplu pachet de sancțiuni nu este suficient.

„Și acolo trebuie să luăm măsuri serioase, pentru că, de exemplu, în această campanie electorală toți colegii mei care au înțeles ce am hotărât la congres, care au înțeles care este noua linie a partidului, abordarea, atitudinea, au câștigat alegerile, și mă refer în primul rând la primari. Colegi primari care aveau două, trei, patru, chiar cinci mandate, care au crezut că se pot comporta urât cu oamenii sau care au crezut că pot fi aroganți sau îngâmfați, și care au crezut că de la sine vor fi aleși, au pierdut. Și în județele unde am fi putut avea rezultate mai bune și nu le-am obținut, una din cauze a fost și atitudinea conducerii județene. (...) Nu merg să cosmetizez nicio organizație, merg să iau măsuri serioase și profunde. Vom lua toate măsurile necesare pentru ca acea organizație să devină funcțională și să poată exploata potențialul PSD. Vestea bună este că sunt puține județe în această situație. Vestea proastă este că sunt județe la care nu mă așteptam”, a precizat liderul PSD.

El a arătat că, în cadrul reuniunii CExN, a fost făcută o analiză detaliată a alegerilor locale și a campaniei electorale cu fiecare președinte de organizație județeană. Totodată, s-a discutat despre stadiul negocierilor pentru formarea majorităților în Consiliile județene.

„Am făcut și o primă analiză — nu este cea finală. Ca primă informație: avem în jur de 1.700 de primari — asta înseamnă 53% din numărul total de primari. De data asta se pare că am câștigat mai multe orașe decât de obicei, deci a început să câștige PSD și în orașe mai mult decât de obicei, ceea ce pentru noi este o veste bună. Ca și vot politic, la consiliile județene, calculând numărul de mandate de consilieri județeni, procentul este de 44,2%, vot politic direct este de aproximativ 40%. Avem majoritatea singuri în 14 județe, în 11 facem majoritate cu ALDE, în două cu UNPR și ALDE, deci în total 27 de județe unde putem singuri sau împreună cu ALDE și UNPR să facem majoritățile. Am luat o decizie politică în Comitetul Executiv Național ca majoritățile cu prioritate să se facă cu ALDE și UNPR acolo unde se poate. (...) Mai sunt posibilități și în alte județe unde putem constitui majorități și cu alte formațiuni politice, dar negocierile sunt în curs. Avem reședințe de județ câștigate pe care nu le-am avut până acum — Bacău, Târgoviște, Galați, Zalău, Turnu Severin, Pitești. Am și pierdut trei — Botoșani, Satu Mare și Ploiești. Am discutat foarte serios cu fiecare președinte de organizație, sunt câteva județe unde s-ar fi putut obține rezultate mai bune”, a detaliat preşedintele PSD.

Dragnea a menționat că vrea să creioneze, în vizitele sale prin țară, care vor fi candidații pentru alegerile parlamentare din toamnă
Te-ar mai putea interesa si:  PNLPSDLiviu Dragnea
2:12 am Joi, 09 Iunie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare