Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sportivii clubului Bushido Darabani, medaliaţi la Campionatul Naţional de Karate GALERIE FOTO

30 de cluburi cu peste 400 de sportivi au participat în perioada 17.03.-19. 03.2017 la Campionatul Naţional de Karate –Do Shotokan, Comisia W.S.F, care a avut loc la Piteşti. Printre aceştia s-au aflat şi 6 elevi antrenaţi la Darabani de Ovidiu Andrei, care s-au întors acasă cu 7 medalii.                                     
Din partea secţiei din Darabani a Clubului Bushido Botoşani au participat un număr de 6 sportivi: Dumitru Rareş 2 medalii de aur, Luchian Victor 1 medalie de aur şi 1 medalie de argint, Andrei Matei 2 medalii de bronz, Bechean Iasmina 1 medalie de bronz, Aroşoaie Karina şi Vicliuc Ioan. În final, Clubul Bushido s-a clasat pe locul 21 .

„S-a dovedit încă o data că avem sportivi pregătiţi pentru competiţii, indiferent de nivelul acestora . În ciuda faptului că antrenamentele sunt rare, aceştia reuşesc de fiecare dată să ocupe locuri pe podium . Binenţeles că rezultatele diferă . Sunt sportivi care participă la multe competiţii şi nu reuşesc să câştige o medalie, dar contează că participă. Ei câştigă experienţă competiţională care este foarte importantă”, ne-a transmis sensei OvidiuAndrei.



Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
   
 
 


Te-ar mai putea interesa si:  CS Bushido BotosaniBushido DarabaniClubul Bushido
8:54 pm Marti, 28 Martie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare