Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” au sarbatorit in avans Ziua Nationala  GALERIE FOTO


Liceenii dărăbăneni au participat vineri, la pranz, la un careu organizat în uvertura Zilei Naţionale a României din 1 decembrie a.c., eveniment la care au participat primarul şi viceprimarul oraşului Darabani, dar şi deputatul liberal Costel Şoptică.

Pe o vreme foarte rece, elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” din localitate au recitat, au cântat şi au dansat vineri, timp de o oră şi jumătate, pentru a celebra ziua tuturor românilor care va fi în ultima zi a acestei săptămâni. Băieţii care fac parte din corul unităţii de învăţământ au intonat imnul naţional şi s-au parcurs principalele repere istorice ale Zilei Naţionale. „Hora din Moldova” a elevelor Clubului Copiilor din localitate a impresionat asistenţa, iar membrii Ansamblului „Stejărelul” şi-au făcut şi ei treaba foarte bine. Liceenii „înarmaţi” cu însemne tricolore au servit în final sărmăluţe, tort şi ceai cald. Deputatul Şoptică a recunoscut că a fost prezent întâplător prin zonă şi a participat şi el la sărbătoarea organizată de liceul dărăbănean.„Vin întotdeauna cu plăcere la Darabani. Felicit pe directorul Florin Ignat care a organizat acest eveniment. S-au servit sărmăluţe şi torturi cu însemne tricolore şi am rămas plăcut impresionat că elevii au fost interesaţi mai mult de spectacol şi mai puţin de tort şi sărmăluţe. Din punctul meu de vedere, este de felicitat o asemenea activitate. Oficial mâine (n.r.-1.12.2013) voi fi prezent la Darabani şi din câte am înţeles, am rămas singurul, restul au alte activităţi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Şoptică, care a făcut aluzie la colegii săi parlamentari care reprezintă această zonă.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăLiceul „Dimitrie Cantemir”Florin IgnatClubul Copiilor DarabaniAnsamblul „Stejarelul”Ziua Nationala a Romaniei
8:04 pm Sambata, 30 Noiembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare