Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” au intrat in focul examenului de Bacalaureat FOTO

 

Anul acesta, aproximativ 200 000 de elevi, absolvenți ai claselor a XII-a susţin astăzi (marți, 10 iunie), prima probă a examenului maturităţii. La nivelul județului Botoșani s-au înscris la BAC 2971 elevi, iar din cadrul Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani au fost programați pentru evaluarea competenţelor de evaluare în limba română 135 de elevi.

Elevii dărăbăneni, absolvenți ai claselor a XII-a, au intrat astăzi în febra examenului maturității cu prima probă, cea de evaluare a competențelor lingvistice și de comunicare orală în limba română. Din cei 135 de absolvenți programați pentru această probă, primii 53 vor susține examenul marți, 10 iunie, în intervalul orar 09:00-18:30, următorii 45 vor fi examinați miercuri 11 iunie, tot începând cu orele 09:00, iar restul de 37 vor intra în sala de examinare joi, 12 iunie, conform programării (Click AICI pentru detalii).

Candidații trebuie să se prezinte cu 30 de minute înaintea orei programate. Acestora le este interzis accesul în sălile de examen cu telefoane mobile, manuale, cărți sau orice alt obiect de care se pot folosi în rezolvarea subiectelor. Unitatea școlară sfătuiește candidații să nu aibă asupra lor genți, poșete, telefoane, deoarece nu li se va permite intrarea în examen. Candidații trebuie să știe că frauda sau tentativa de fraudă se pedepsește cu eliminarea din examen.
În perioada 20-27 iunie vor avea loc probele orale, iar de pe 30 iunie încept probele scrise. Rezultatele preliminare vor fi afişate pe 7 iulie, iar cele finale pe 11 iulie. (A.D.A.)

Calendarul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2014:
A. Probe orale
10 – 12 iunie Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română
1 – 13 iunie Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă
16 – 20 iunie Evaluarea competenţelor digitale
23 – 27 iunie Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională

B. Probe scrise
30 iunie Limba şi literatura română
1 iulie Limba şi literatura maternă
2 iulie Proba obligatorie a profilului
4 iulie Proba la alegere a profilului şi specializării
7 iulie Afişarea rezultatelor (până la ora 12:00)
7 iulie Depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00)
8 – 10 iulie Rezolvarea contestaţiilor
11 iulie Afişarea rezultatelor finaleTe-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”BacalaureatBacalaureat 2014
11:47 am Marti, 10 Iunie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare