Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Demersuri catre autoritatile locale in vederea organizarii festivalului Zilele NorduluiConsiliul Local Darabani a votat în unanimitate în prima zi a săptămânii acordarea cu titlu gratuit a mai multor clădiri şi spaţii ale Primăriei în vederea organizării festivalului Zilele Nordului în perioada 8-10 august 2014. Vă reamintim că Viţa de vie este cap de afiş al evenimentului organizat de Asociaţia Nord.

Andrei Budianu, şef Birou achiziţii publice şi implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani, a dat citire propunerii de parteneriat formulată de Asociaţia Fapte care a solicitat Consiliului Local acordarea dreptului de folosinţă cu titlu gratuit a spaţiilor necesare organizării evenimentului cultural-artistic, respectiv Casa de Cultură „Theodor Balş”pentru amenajarea unui muzeu al oraşului şi organizarea de spectacole de muzică şi dans, sala mare a Primăriei, în măsura în care este disponibilă, pentru organizarea de conferinţe, Biblioteca Orăşenească pentru organizarea de expoziţii de artă, Poiana Patru Stejari pentru amenajarea ei şi organizarea unor serbări populare şi concerte în aer liber, alte spaţii situate în zona centrală pentru organizarea de expoziţii de pictură şi fotografie şi Stadionul Orăşenesc ce va fi folosit ca loc de campanie.Este o iniţiativă mai mult decât binevenită a tinerilor Teişanu care activează la Cluj şi doresc să se implice în viaţa localităţii de unde au plecat. Această acţiune de mare amploare nu poate decât să ne bucure şi să sperăm că va avea efectul scontat” a spus consilierul local Lucian Florea. În aceste zile, reprezentanţii Asociaţiei Nord sunt prezenţi la Darabani pentru a demara lucrările la Muzeul urbei şi a rezolva detaliile tehnice în vederea derulării festivalului. De asemenea, se lucrează la un proiect de amenajare a Poienii Patru Stejari. În acest scop, s-au colectat până în prezent din donaţii aproximativ 5000 lei prin programul oficial de strângere de fonduri 100 pentru Nord.

Citiţi pe aceeaşi temă:
ZILELE NORDULUI Festival-surpriza la Darabani cu Vita de Vie cap de afis
Te-ar mai putea interesa si:  Andrei BudianuAsociatia NordZilele Nordului100 pentru NordAsociatia Fapte
10:30 am Sambata, 03 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare