Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Aleşii locali i-au pus gând rău sensului giratoriu de lângă liceu. „Indiferent cum, va dispărea” FOTO & VIDEOConsilierii locali au discutat în ultima şedinţă ordinară despre „renumitul sens” giratoriu aflat la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Ion Vodă, care mai mult încurcă decât să fluidizeze circulaţia pe arterele respective. Primarul Corneliu Aroşoaie a promis că sensul giratoriu respectiv va dispărea odată cu asfaltarea străzii Ion Vodă, iar trotuarele din zonă vor fi şi ele reabilitate.

Galia Hrimiuc a lansat ideea desfiinţării sensului giratoriu, consilierul social-democrat venind şi cu propunerea înfiinţării unei parcări în faţa Policlinicii. „Eu aş dori să întreb dacă la buget, anul acesta, aţi luat în calcul asfaltarea străzii Ion Vodă, propun desfiinţarea sensului giratoriu, marele sens giratoriu al oraşului. Dacă aţi putea, să renunţaţi la o porţiune din trotuar pentru a lărgi segmentul respectiv de drum din faţa Policlinicii, o mini-parcare pentru cei de acolo” a spus Hrimiuc. Ideea a fost susţinută şi de consilierul Alin Gîrbaci. „Cred că e total nepotrivit acolo, trebuie făcut ceva cu el pentru că oricum se circulă şi într-un sens şi în altul şi pe sens invers şi în toate direcţiile, e ineficient după părerea mea, şi mulţi oameni din zonă respectivă s-au plâns de el” a precizat Gîrbaci.

Primarul a explicat că sensul giratoriu mult contestat a făcut parte dintr-un proiect de reabilitare al zonei respective, iar odată cu asfaltarea străzii Ion Vodă, sensul cu pricina va deveni istorie. „În momentul când noi am avut un proiect pentru a face cele două trotuare, în proiect se prevedea un sens giratoriu. Noi am avut o întrevedere şi cu reprezentantii de la Poliţie, nu prea am fost de acord nici noi. Dar faptul că era un proiect, legea spune ca nu proiectantul ci beneficiarul după ce se termină lucrarea ca atare poate să-l desfiinţeze fiind vorba de acest sens, dar tot în lege spune că odată ce ai făcut modificare de proiect imediat după ce ai avut o lucrare ca atare, se sancţionează de la, până la. Prin urmare, strada Ion Vodă va fi şi ea asfaltată, şi odată ce va fi asfaltată vom elimina şi acel sens giratoriu...Va dispărea şi, indiferent cum, va dispărea acest sens giratoriu...Şi ne-am gândit şi noi la varianta să modificăm ambele trotuare” a afirmat Aroşoaie. (R.B.)VEZI cum se circulă prin sensul giratoriu:
VIDEO


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieGalia HrimiucAlin Girbacisens giratoriusens giratoriu liceustr. Tudor Vladimirescustr. Ion Voda
12:03 am Miercuri, 18 Februarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare