Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Alesii locali au decis: Carutele au interzis pe arterele principale din DarabaniConsiliul Local Darabani a hotărât în cadrul ultimei şedinţe ordinare restricţionarea accesului căruţelor şi a unor maşini şi utilaje care ar putea îngreuna traficul pe unele străzi ale oraşului. Primarul Corneliu Aroşoaie a spus că a mai existat o hotărâre în acest sens în mandatul său 2004-2008, dar care a fost anulată la presiunea unor consilieri locali, în anul electoral 2008, deoarece a fost considerată atunci nepopulistă.

Marius Aroşoaie, şeful Serviciului Poliţia Locală din cadrul Primăriei Darabani, a citit textul prezentei hotărâri în care se precizează că „accesul şi deplasarea vehiculelor cu tracţiune animală, a maşinilor şi utilajelor autopropulsate utilizate în lucrări de construcţii, agricole şi forestiere, a animalelor de povară, de tracţiune sau de călărie, precum şi a animalelor izolate sau în turmă se interzic pe drumul naţional - DN 29 A,  ce străbate oraşul Darabani-str. 1 Decembrie, cât şi pe str. Cucului, str. Ion Pilat, str. Trandafirilor, str. Mihail Kogălniceanu (de la nr. 9 până la nr. 1), str. Dragoş Vodă, str. Tudor Vladimirescu (până la nr. 20 A), str. Ion Vodă (de la nr. 1 până la nr. 15), precum şi pe drumurile la  începutul cărora există indicatoare de interzicere a accesului”Persoanele care locuiesc sau au sediul pe străzile menţionate, cât şi celelalte persoane, în cazul lipsei unor căi de acces sau variante ocolitoare în timpul deplasării lor pe sau de pe străzile pe care accesul le este interzis, au obligaţia de a circula cu vehiculele şi/sau animalele menţionate, pe prima variantă ocolitoare întâmpinată în mers, spre destinaţie, cu avizul eliberat în prealabil de către Primăria Darabani. De asemenea, deplasarea vehiculelor cu tracţiune animală, a animalelor de povară sau de călărie pe arterele oraşului Darabani, fără a fi dotate cu dispozitive de reţinere a dejecţiilor animale, pentru a preîntâmpina murdărirea sau degradarea căilor publice, este interzisă. Nerespectarea prevederilor prezentei hotărâri, care intră în vigoare în 28 septembrie, constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 50 la 500 lei pentru persoane fizice şi de la 250 la 1000 lei pentru persoane juridice. „Aş dori ca şi localitatea noastră să arate ca un oraş” a spus primarul Corneliu Aroşoaie.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieCL DarabaniMarius Arosoaie
6:30 pm Joi, 05 Septembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare