Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

„BIBLIONET-Lumea in biblioteca ta” ONLINE la DarabaniIonel David, bibliotecar la Biblioteca Orăşenească Darabani, a prezentat în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local (CL) un raport de specialitate privind aprobarea participării CL Darabani la implementarea proiectului „BIBLIONET-Lumea in biblioteca ta” în localitate. Acesta este un program care le va facilita locuitorilor oraşului accesul gratuit la informaţie, ca urmare a dezvoltării unui sistem de 17 biblioteci publice moderne în judeţul Botoşani. Fundaţia „Bill şi Melinda Gates” va dona Bibliotecii Orăşeneşti Darabani în cursul lunii ianuarie 2012 o serie de echipamente constând în patru calculatoare de ultimă generaţie cu softuri şi drivere licenţiate, boxe, camere web, căşti etc, o imprimantă, un scanner şi un videoproiector cu ecran. Ionel David a solicitat autorităţilor locale alocarea fondurilor necesare pentru plata utilităţilor, a abonamentului la internet şi a asigurării echipamentelor contra distrugerii şi furtului.

„E bibliotecă, nu-i club”

Consilierii locali au fost foarte receptivi pentru a încheia acest parteneriat şi au votat în unanimitate programul Biblionet. „Implementarea acestui proiect este de bun augur. Era nevoie de aşa ceva mai demult” a spus prof. Lucian Florea. Ioan Zaharia a fost interesat să afle programul de lucru cu publicul la Biblionet. „Pot să am acces acolo şi la orele 21:00?”, a întrebat Zaharia. Replica a venit prompt din partea primarului Ghiorghi Burlacu. „E bibliotecă, nu-i club” a spus edilul şef al urbei. Ionel David (foto, sursa: bibliotecaoraşuluidarabani) a precizat că programul actual al Bibliotecii Orăşeneşti ar putea fi extins, dacă vor exista mai multe solicitări pentru Biblionet. David a mai adăugat că în ultimii 20 de ani biblioteca din Darabani nu a fost dotată de Primărie cu nici o piesă de mobilier, iar cărţi nu s-au mai achiziţionat din 2008. Bibliotecarul dărăbănean va participa în perioada 3-24 noiembrie a.c. la un curs de instruire în utilizarea aparaturii respective. Acest stagiu de pregătire se va desfăşura la Biblioteca Judeţeană din Botoşani.      
1:19 pm Vineri, 30 Septembrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare