Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ATOR DARABANI de Sarbatoarea Sf. Andrei, Apostolul romanilor GALERIE FOTO


În ajunul Sf. Andrei a vut loc o nouă întâlnire a membrilor ATOR Darabani la Biserica Sf. Împărați Constantin și Elena din localitate. Aproximativ 30 de  tineri l-au avut în mijlocul lor pe preotul George Tarbuzan de la Parohia „Nașterea Sf. Ioan Botezătorul” din Tătărășeni. Părintele le-a vorbit celor prezenți despre Sfinți și Sfințenie, subiectul principal fiind Sf. Ap. Andrei pe care creştinii ortodocşi îl sărbătoresc astăzi. „Sfinții sunt numiți în Sfânta Scriptură prietenii și casnicii lui Dumnezeu” a precizat pr. Lucian Plugaru, coordonatorul ATOR Darabani. ”Voi sunteți prietenii Mei, dacă faceți ceea ce vă poruncesc...v-am numit pe voi prieteni, pentru că toate câte am auzit de la Tatăl Meu vi le-am făcut cunoscute” (Ioan 15, 14-15) și ”Deci nu mai sunteți străini și locuitori vremelnici, ci sunteți împreună cetățeni cu sfinții și casnicii lui Dumnezeu” (Efeseni 2,19) a adăugat preotul dărăbănean.

Pr. George Tarbuzan le-a vorbit tinerilor despre faptul că Sf. Andrei a propovăduit în România, fiind  considerat „naşul” românilor, cel care i-a creștinat pe locuitorii patriei. Faţa bisericească a invocat dovezi ce se găsesc în Dobrogea, faptul că peștera Sf. Andrei se află la aproximativ 4 km sud-est de localitatea Ion Corvin, jud. Constanța, sau colindele care pomenesc de Sf. Andrei pe teritoriul țării noastre. „A fost o seară minunată, sfinții să-i ocrotească pe tinerii noștri, cu atât mai mult cu cât ATOR Darabani îl are ca ocrotitor pe Sf. Ioan Iacob de la Neamț. Să-i avem pe sfinți ca modele în viața noastră de rugăciune, de credință curată și statornică, ei fiind cei care s-au îmbrăcat în haina virtuților şi s-au luptat cu păcatele sau patimile noastre” a conchis pr. PlugaruClick pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
Te-ar mai putea interesa si:  ATOR Darabanipr. Lucian Plugaru
10:39 pm Vineri, 30 Noiembrie, 2012

6 Comentarii la “ATOR DARABANI de Sarbatoarea Sf. Andrei, Apostolul romanilor GALERIE FOTO”

 1. :) spune:

  Uitati-va la a treia poza.. ce cauta acel baiat in biserica daca el se juca pe telefon?.. daca veniti la biserica macar venit cum se vine.. Pe telefon va puteti juca si in park. Parerea mea.

 2. Danyy spune:

  Se uita cat e ceasul :)).

 3. Spulberat spune:

  @:) Hai gtfo.. !

 4. =))))))))))=)))) spune:

  Bai !!!!!Deci ce te doare pe tine capu ce fac ceilalti!>??Veziti de viata ta si dute dracu!

 5. Eu:) spune:

  Poate se uita cat e ceasul ce stii tu

 6. spune 1 spune:

  spune daca participi macar odata la ator vei vedea ca nu e adevarat nu comenta a prost despre ceva ce nu stii! asa ca nu mai vb degeaba!

 7. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare