Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Copilul tău navighează în siguranţă pe internet? VEZI sfaturile oamenilor legii VIDEOÎn zilele noastre, internetul a devenit parte integrantă a vieții, atât pentru oamenii maturi, cât și pentru copii, având în vedere faptul că acesta facilitează accesul la informații, la expuneri distractive și că ne oferă posibilitatea de a comunica instant cu diverse persoane, aflate în toate colțurile lumii. Internetul poate fi considerat cea mai mare democrație pentru că este mediul în care orice persoană se poate exprima liber, oricine poate expune un conținut sau își poate asuma o altă identitate atunci când comunică din spatele unui ecran.

Așadar, mediul online poate avea și caracteristici negative, în sensul că poate fi violent ori nepotrivit pentru cei mici și poate dezinforma. Pentru prevenirea unor evenimente negative, polițiștii le recomandă cetățenilor:

Fiţi prudenţi în a oferi persoanelor cunoscute pe internet informaţii personale despre voi sau membrii familiei.
Nu acceptați întâlniri cu persoane cunoscute pe internet!
Nu divulgați altor persoane parola de la e-mail, deoarece acestea pot trimite mesaje jignitoare în numele vostru sau pot intra pe site-uri interzise. Periodic, modificați-vă parolele!
Manifestaţi atenţie în utilizarea reţelelor de socializare. Este de preferat ca activitatea dumneavoastră să nu fie publică, ci văzută doar de prieteni și persoane apropiate.


Adoptați un comportament decent atunci când postați propriile opinii și nu transmiteți mesaje sau imagini de natură a crea prejudicii.
Vă informăm că sistemele de operare sau soluțiile de securitate dispun de funcționalități de control parental. Aceste funcții limitează accesul copiilor la anumite tipuri de conținut, de la site-uri de pornografie la rețele sociale, până la jocuri video care au conținut violent. Utilizați-le cu încredere!
Monitorizați aplicațiile pe care le folosește copilul dumneavoastră!
Atenție și la cercul de prieteni al copilului! Poate cădea cu ușurință pradă presiunii grupului!
Fiți apropiați de copilul dumneavoastră! Discutați cu el, ascultați-i părerile, convingeți-l că este mai bine să discute cu dumneavoastră despre lucrurile pe care le-a văzut sau pe care le-a citit pe internet.
În cazul în care sesizați schimbări comportamentale ale copilului, solicitați sprijin de la instuțiile specializate și anuntați de îndată poliția.Te-ar mai putea interesa si:  internet
11:46 pm , 09 Aprilie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare