Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liberalii şi-au desemnat candidaţii pentru locurile eligibile la alegerile parlamentare

Conform previziunilor, Costel Şoptică s-a clasat pe locul I în preferinţele liberalilor, fiind urmat de Cristian Roman şi Cristian Achiţei. Surpriza a fost reprezentată de Mirela Saucă, care poate ajunge în Parlament la redistribuire. Verginel Gireadă şi Viorel Grigoraş au ieşit din cărţi, primul ameninţând că nu-şi va susţine colegii pentru Parlament. Stelică Strugaru s-a clasat pe locul VII în topul preferinţelor liberalilor, dar dărăbăneanul a obţinut aproape dublul sufragiilor senatorului Colegiului Săveni-Darabani, Corneliu Popescu.

Întruniți  în Consiliul  de Coordonare  Județean, membrii  PNL Botoșani au votat ieri lista candidaților care în iarnă vor intra în cursa pentru alegerile parlamentare.  Dintre cei 496 de liberali – delegați ai organizațiilor din fiecare localitate a județului, care au fost convocați pentru votul de azi, au fost prezenți 473 dintre ei.
„Desemnarea candidaților s-a făcut statutar, prin votul direct al liberalilor prezenți, lucru apreciat ca pozitiv atât de cei înscriși în cursa internă, cât și de simplii membri de partid.  Înainte de a se trece la procedura de vot, cei 14 candidați și-au prezentat succinct activitatea politică și și-au motivat dorința de a candida pentru un loc în Parlament” se precizează într-un comunicat al PNL Botoşani.În urma numărării voturilor, ierarhia stabilită este următoarea:
Șoptică Costel – 251 voturi
Achiței Vasile Cristian – 246 voturi
Roman Constantin Cristian – 235 voturi
Saucă Mariana Mirela – 160 voturi
Grigoraș Viorel – 134 voturi
Gireadă Dumitru Verginel – 133 voturi
Iacob-Strugaru Stelică – 130 voturi
Alecsandru Augustin Gabriel – 124 voturi
Lupașcu Cătălina Camelia – 114 voturi
Bursuc Constantin – 110 voturi
Popescu Corneliu – 71 voturi
Cozminschi Eduardt – 70 voturi
Maxim Maricel Corneliu – 60 voturi
Rotundu Cătălin Gheorghe – 50 voturi

Candidații de pe primele locuri vor avea dreptul să opteze, în ordine,  pentru Camera Deputaților sau Senat. Rămâne de văzut dacă rezultatele acestor alegeri nu vor intensifica disensiunile din cadrul PNL, motiv de satisfacţie pentru PSD. (foto: Botoşăneanul)Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăCorneliu PopescuPNLPSD
1:52 pm , 02 Octombrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare