Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Marș al dărăbănenilor de Ziua Națională ”Tot ce e românesc nu piere” GALERIE FOTO

După slujba de Te Deum oficiată la Biserica Sf. Constantin și Elena din Darabani cu ocazia Zilei Naționale , dărăbănenii împreună cu invitații lor au mărșăluit până la Monumentul Eroilor din localitate, unde a fost arborat drapelul național și s-au depus coroane de flori.

Un membru al Corului Dragoș Vodă din Ucraina a fost în fruntea oamenilor ”înarmați” cu steaguri tricolore. Drapelul național purtat pe brațe de către polițiștii și ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență până la Monumentul Eroilor a fost arborat în centrul orașului. Soborul de preoți conduși de protopopul Costică Pînzariu a oficiat o slujbă de pomenire a eroilor neamului. Șefii principalelor instituții din Darabani au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor.
Viceprimarul Alin Gîrbaci a urat La mulți ani dărăbănenilor și tuturor românilor, mulțumind participanților la acest eveniment.

”Fiecare dintre noi trebuie să simțim că este o onoare că facem parte din această națiune. Am trăit anul trecut împreună privilegiul de a sărbători Centenarul Marii Uniri. Iată că istoria se scrie mai departe și ne aflăm astăzi la 101 ani de la momentul fondator al existenței noastre naționale. Suntem convinși cu toții că astăzi, noi românii, împărtășim multe emoții și dragoste față de țara care ne leagă. Manifestăm astfel recunoștință deplină pentru sacrificiul și înțelepciunea înaintașilor noștri care au făcut posibilă România Mare, dar totodată și speranță și încredere în viitorul pe care noi înșine îl construim pentru copiii noștri…” a spus Alin Gîrbaci.Și lt. col. Sorin Barbacariu din cadrul ISU Botoșani a ținut un discurs cu această ocazie, care a inclus și:
”Ca dărăbăneni, trebuie să fim mândri că orașul nostru trece printr-o transformare radicală, cunoscând avantajele apartenenței la marea familie europeană. Îmi exprim speranța că România va redeveni locul numit acasă pentru toți cetățenii noștri, iar astfel de evenimente precum cel de astăzi vor strânge la un loc întreaga suflare românească pentru a demonstra lumii că tot ce e românesc nu piere. Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc tuturor dărăbănenilor și tuturor românilor, sănătate, belșug, înțelegere și prosperitate. La mulți ani, Darabani! La mulți ani, România! La mulți ani, români!”
Te-ar mai putea interesa si:  Ziua Naţională1 Decembriedarabaneni
9:09 pm , 01 Decembrie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare