Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ANUNT-INVITATIE


                                                                                                                          
DRAGI CREŞTINI
,                                                                        

La împlinirea a 400 de ani de la ridicarea celei dintâi biserici în satul Schit Orăşeni, com. Cristeşti, Botoşani, vă aşteptăm cu bucurie la sfinţirea Casei de oaspeţi „Sfântul Cuvios Sila” şi a troiţei monument „Viaţa adevăratului călugăr” săvârşită de Î.P.S. Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, în după-amiaza zilei de Duminică, 7 septembrie 2014, la ora 17:00. Începând cu ora 15:00, va fi scoasă spre închinare racla cu sfintele moaşte ale Sfântului Cuvios Sila de la Sihăstria Putnei care se află în biserica parohială, va avea loc sfinţirea mică a apei, iar la ora 16:00 va începe Vecernia unită cu Litia, la care vor da răspunsurile membrii Grupului psaltic „Trysaghion” din Iaşi.

Sărbătoarea va culmina cu lansarea volumului album „Schit Orăşeni – file de Pateric dintr-o poveste de istorie” şi a medalionului aniversar cu chipul ocrotitorului nostru – Sfântul Cuvios Sila. Vă aşteptăm cu multă bucurie pe toţi cei care doriţi a lăsa pentru puţină vreme cele lumeşti, pentru a primi folos sufletesc şi binecuvântarea Arhipăstorului nostru şi a celor care au sihăstrit pe aceste meleaguri.                                                                                                      


Preot paroh,                                                  
Pr. ic. stavr. Ioan Ungureanu        

Citiţi şi:                                                                      

 Te-ar mai putea interesa si:  IPS TeofanSchit OraseniSfantul Cuvios SilaGrupul Psaltic „Trysaghion”Cristesti
5:54 pm Marti, 02 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare