Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

4 miliarde alocate de Guvern pentru modernizarea strazilor de legatura cu cartierul CornestiUltima vizită a şefilor Guvernului la Botoşani a inclus şi acordarea a 112 miliarde de lei vechi pentru 24 de primării din judeţ care au depus proiecte la Ministerul Dezvoltării. Cu 3 luni înaintea alegerile prezidenţiale, guvernanţii alocă 4 miliarde de lei vechi şi pentru reabilitarea arterelor de legătură între centrul oraşului Darabani şi cartierul Corneşti. Primarul Corneliu Aroşoaie a precizat că suma respectivă acoperă aproximativ jumătate din valoarea proiectului.

Banii acordaţi judeţul Botoşani de Ponta şi Dragnea reprezintă doar 10% din necesarul celor 31 de proiecte întocmite de administraţiile publice locale, aşa că edilul şef al urbei de pe malul Prutului se poate considera norocos dacă a primit jumătate din bani. „Noi acum avem obligaţia de a întocmi caietul de sarcini pentru licitaţie. În contractul pe care l-am semnat se stipulează că dacă vom cheltui chibzuit aceşti bani, vom primi şi diferenţa, dacă nu, diferenţa o primim la anul” a declarat pentru Darabaneni.ro, Corneliu Aroşoaie.Primarul a mai spus că a fost săptămâna trecută în capitală pentru a obţine avizele ministerelor abilitate. Chestionat cu privire la faptul că „s-ar pune căruţa înaintea cailor” dacă se toarnă covor asfaltic fără a avea finalizată reţeaua de apă şi canalizare, Aroşoaie a venit cu explicaţia: „Proiectul va implica şi apă şi canalizare, numai că noi am făcut o expertiză şi, fiind terenul în pantă, cu alunecări, nu se pretează deocamdată canalizare acolo”. Cu o lună înaintea alegerilor europarlamentare, Consiliul Local Darabani a aprobat cofinanţarea proiectului „modernizare străzi de legatură oraş Darabani-cartier Corneşti” cu 120.000 lei, valoarea „pe hârtie” a proiectului fiind atunci de 1.873.185 lei.

Citiţi pe aceeaşi temă:
Proiect de peste 18 miliarde pentru modernizarea strazilor de legatură ale oraşului cu cartierul Cornesti
 Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieVictor PontaCornestiLiviu Dragnea
11:01 pm Marti, 19 August, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare