Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana se acorda doar pana la sfarsitul lunii februarieServiciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Darabani anunţă beneficiarii de sprijin alimentar din partea Uniunii Europene prin programul PEAD că aceste produse se vor distribui doar până în ultima zi a lunii în curs.

La Darabani este o situaţie fericită, deoarece au sosit toate produsele, în afară de ulei. Sunt localităţi care nu au primit mai multe categorii de produse, din cauza contractului cu firma care le livrează. Îi rugăm pe beneficiarii de ajutoare alimentare să se prezinte până joi, 28 februarie, să vină să îşi ridice produsele” a declarat pentru Darabaneni.ro, Nicolae Lazăr, inspector de specialitate în cadrul Serviciului de Asistenţă Socială.Reamintim că beneficiază de aceste ajutoare pensionarii cu pensii până la 400 de lei, şomerii aflaţi în plată (inclusiv absolvenţii de liceu promoţia 2012 care au depus dosare pentru şomaj, şi care sunt cel mai greu de identificat), beneficiarii de ajutor social şi persoanele cu dizabilităţi de gradul I şi II. Produsele se acordă pe bază de act de identitate în original şi cupon de pensie sau şomaj. Cei care nu au intrat în posesia acestor ajutoare sunt aşteptaţi zilnic între orele 9-12 în incinta fostei Filaturi pentru a primi produsele alimentare care li se cuvin” a mai spus Lazăr. Ajutoarele alimentare constau în făină de grâu, mălai, paste făinoase, biscuiţi, orez, fasole, mazăre, roşii în bulion, bulion de tomate şi zahăr. (foto: Adevarul)
Te-ar mai putea interesa si:  Nicolae LazarPEAD
6:19 pm Joi, 21 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare