Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

INFERNUL ALB prelungeste vacanta elevilor. Toate scolile din judet sunt inchise, cel putin luniInspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat duminică, la prânz, că toate şcolile din judeţ, inclusiv cele din municipiul Botoşani vor fi închise în prima zi a săptămânii care urmează. În condiţiile în care viscolul şi ninsoarea nu vor înceta, sunt şanse mari ca elevii să stea acasă şi marţi.

Având în vedere atenționarea meteorologică și starea drumurilor naționale, județene și comunale din județ, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani a decis suspendarea cursurilor pentru 17 decembrie 2012 în toate unitățile de învățământ din județul Botoșani”, se arată în comunicatul IŞJ. “Sistarea cursurilor se stabileşte de către Inspectorat de la zi la alta. Vom vedea mâine cum va fi vremea” a precizat şi Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale “Leon Dănăilă” Darabani, care este şi membru al Comitetului local pentru situaţii de urgenţă.


Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaIŞJComitetul local pentru situatii de urgenta
4:35 pm , 16 Decembrie, 2012

1 Comentarii la “INFERNUL ALB prelungeste vacanta elevilor. Toate scolile din judet sunt inchise, cel putin luni”

  1. C.B. spune:

    IADUL ALB , satana de nea, toti sunt surprinsi, ninge.

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare