Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fundaţia „Star of Hope”

Respect, Star of Hope!

Duminica, 04 Noiembrie, 2018

Președintele Star of Hope International, împreună cu echipa sa, a venit la Darabani să ne învețe cum să avem grijă de copiii cu dizabilități, dar ne-a predat și o lecție de respect. În imagine, Lennart Eriksson face o reverență în fața tinerei psiholog Camelia Pintilie care ne-a mărturisit că motto-ul ei este: ”Unii fac ceea ce trebuie să facă, iar alții fac ceea ce au fost făcuți să facă” continuare »

Fara comentarii »

Un polițist de frontieră a înființat filiala Star of Hope Darabani VIDEO

Sambata, 03 Noiembrie, 2018

Dărăbănenii au avut joi onoarea de a-l întâlni pe Lennart Eriksson, președintele Star of Hope International, care a venit însoțit de Clayton  Vojevodovas - președinte Star of Hope Brazilia, William Teixeira, căpitan în armata Braziliei, Aurora Vatamaniuc, președinte Star of Hope România, Camelia Topală, manager  proiect și Camelia Pintilie, Loredana Gherman, psihologi care fac terapie cu copiii.  Acest eveniment nu ar fi avut însă loc, dacă Mihai ...  continuare »

Fara comentarii »

ÎNTÂLNIRE DE SUFLET Familia Star of Hope s-a reunit la Darabani ”I-am învățat pe părinți să-și șteargă lacrimile” GALERIE FOTO & VIDEO

Vineri, 02 Noiembrie, 2018

Lennart Eriksson, președintele Star of Hope International, a fost prezent joi la Darabani, împreună cu președintele Fundației din Brazilia, Clayton  Vojevodovas și Aurora Vatamaniuc, președinte Star of Hope România. 15 copii cu dizabilități din zona orașului Darabani primesc acum ajutor de specialitate fără a se deplasa la Dorohoi sau Iași, datorită familiei Manole. Chiar dacă nici un ales local nu a fost prezent la acest eveniment, reprezentanții Star of ...  continuare »

Fara comentarii »

Ziua Mondială a persoanelor cu sindrom Down, marcată și la Darabani GALERIE FOTO

Joi, 22 Martie, 2018

Fundația Star of Hope România în parteneriat cu Federeția Organizațiilor de părinți care au copii cu dizabilități (FOPCD), au organizat o serie de activități de sensibilizare și conștientizare cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down în proiectele dezvoltate la Iași, Botoșani, Dorohoi, Suceava, Bîrlad, Huși, Babadag, Murgeni, Valea Seacă, București, dar și Darabani, unde fundația are alocat acum un spațiu, în incinta Liceului ”Dimitrie Cantemir” ...  continuare »

Fara comentarii »

Curs organizat de Fundația Star of Hope România la Liceul ”Dimitrie Cantemir” Darabani

Joi, 01 Martie, 2018

Lector al cursului este Eivor Kraft, expert în comunicare, dezvoltare organizațională din Suedia. Acest curs face parte din proiectul „Oportunități de dezvoltare pentru copiii și tinerii cu dizabilități”, proiect implementat în orașul Darabani de către Fundația Star of Hope Romania în parteneriat cu Primăria orașului Darabani, se precizează în invitația remisă publicației Darabaneni.ro și semnată de Aurora Vatamaniuc, preşedinte executiv fundaţia Star ...  continuare »

Fara comentarii »

Consiliul Local Darabani participă cu 4032 lei la „Reabilitarea bazată pe comunitate”

Duminica, 14 Decembrie, 2014

Autorităţile locale au dat curs cererii înaintate de Fudaţia Star of Hope Primăriei din localitate în vederea acordării unui sprijin financiar pentru trei familii din Darabani ai căror copii beneficiază de recuperare în centrul de consiliere şi sprijin de la Dorohoi. Valoarea cofinanţării pentru anul 2015 este de 4032 lei. „Este vorba de cele trei familii pentru care d-voastră şi anul trecut aţi aprobat o sumă de bani pentru a putea ca acele persoane care au ...  continuare »

Fara comentarii »

Clubul Copiilor Darabani, co-organizator al Concursului National „Mesaj de prietenie”. 15 mai este termenul limita de expediere a lucrarilor

Luni, 28 Aprilie, 2014

„În cadrul proiectului, va fi organizată o expoziţie, cât şi o activitate de donare a celor mai bune lucrări persoanelor cu nevoi speciale (copii şi persoane vârstnice) din municipiul Dorohoi şi din zonele învecinate. Fiecare cadru didactic poate participa la concurs cu maxim 5 lucrări, indiferent de secţiune şi categoria de vârstă. Se vor acorda diplome pentru elevi, diplome de participare şi adeverinţe cadrelor didactice.Vă aşteptăm cu drag!” au ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare