Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Salarii majorate la Primărie, din a doua încercare. Preşedintele de şedinţă i-a acordat „cartonaşul roşu” unui consilier PSDAleşii locali au aprobat în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local (CL) revocarea HCL din 24.09.2015 privind majorarea cu 12% a salariului brut a fucnţionarilor din Primărie şi cei din serviciile  publice subordonate CL. În cadrul aceleiaşi şedinţe, consilierii au votat majorarea salariilor începând cu data de 1 octombrie. Preşedintele de şedinţă, Dan Tîrniceru-Ifrim, a dorit să-l evacueze din Sala de şedinţe pe social-democratul Ionel Nenişcă.

În data de 15.10 a.c. Instituţia Prefectului a comunicat Primăriei din localitate că HCL 99/24.09.2015 este ilegală datorită inexistenţei la momentul respectiv a plafonului cheltuielilor de personal necesar majorării salariale. Prin urmare, hotărârea respectivă a fosr reintrodusă pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna octombrie şi s-a aprobat creşterea salarială de 12% pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului şi din cadrul serviciilor publice aflate în subordinea Consiliului Local.În timp ce preşedintele de şedinţă Dan Tîrniceru Ifrim şi primarul Corneliu Aroşoaie se tachinau ca urmare a declaraţiilor făcute în cadrul emisiunii „Dialog Deschis de la TeleM, Ionel Nenişcă i-a atras atenţia lui Tîrniceru că: „Este şedinţă de CL şi ne referim la punctul de pe ordinea de zi. Am terminat discuţia. Ce ai de împărţit cu d-l primar, după şedinţă”, moment în care preşedintele de şedinţă i-a cerut consilierului PSD să părăsească Sala de şedinţe. „Suspend şedinţa, dacă nu părăsiţi sala”, a spus Tîrniceru, dar s-a calmat după ce a văzut că este în inferioritate.Tîrniceru a întrebat dacă este legal ca aleşii locali să aprobe în data de 29 octombrie majorarea salariilor începând cu data de 1 octombrie, iar Magdalena Imbir, şef Birou Resurse Umane, a precizat că a primit ok-ul Instituţiei Prefectului.

Tot în şedinţa din 29.10. 2015, aleşii au votat „dezmembrarea de teren în Obor Darabani”, pentru a face loc unei noi săli de sport, iar Gheorghe Bejinariu i-a reamintit primarului că Bianca Andronache nu a primit nici un ban, chiar dacă majoritatea consilierilor au votat în martie premierea sportivei cu 5000 lei. Edilul şef al urbei a spus că eleva nu a adus documentaţia necesară la Primărie şi a recunoscut că „probabil a fost o scăpare”.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniIonel NenişcăMagdalena Imbir
6:10 pm , 15 Noiembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare