Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

20 de darabaneni nevoiasi ar urma sa primeasca lemne de foc din partea Primariei. Cand, la primavara?„Omul... trebuie incalzit”Iniţiativă călduroasă din partea administraţiei publice locale din Darabani...Primarul Corneliu Aroşoaie a anunţat că 20 de persoane în vârstă cu venituri modeste vor primi câte jumătate de metru cub de lemne din partea Primăriei Darabani. Tonul l-a dat colegul său de partid, Ionel Nenişcă, dar la mai mult de 10 zile de la respectiva şedinţă de Consiliu Local proiectul respectiv era încă la stadiul de...proiect.

De-am putea ieşi din iarna asta...Omul mai întâi trebuie ajutat, trebuie scos din zăpadă, trebuie încălzit, ca să poată ieşi din iarna asta, iar la primăvară vom începe cu alte lucruri...Nu aşteptăm să votăm în Consiliul Local dacă trebuie să ducem o căruţă de lemne la cineva. După aceea se rezolvă hârtiile. Trebuie să ieşim cu toţi dărăbănenii din iarnă, buni, răi, cum sunt ei, pentru că este o iarnă grea” a precizat social-democratul Ionel Nenişcă în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local din 30 ianuarie a.c. Ideea consilierului local a fost dezvoltată de colegul său de partid, chiar edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie. „Avem 20 de cereri pentru persoanele în vârstă care nu au posibilitatea de a-şi achiziţiona material lemnos şi v-aş ruga să acceptaţi din cota noastră a Primăriei să dăm 10 metri cubi la cele 20 persoane. Vă prezentăm şi lista, să nu credeţi că le ducem pe ochi frumoşi” a spus primarul oraşului. 

Probabil şi datorită temperaturilor primăvăratice din ultima perioadă, în prima zi a acestei săptămâni, funcţionarii Primăriei nu aveau multe informaţii despre acest proiect şi nici nu prea se ştia de existenţa celor 20 de cereri pe care le-a anunţat Aroşoaie. Propunerea edilului şef al oraşului de pe malul Prutului a fost salutată până şi de independentul Dan Tîrniceru-Ifrim, care, „în mod normal” ar fi spus că această iniţiativă are iz electoral. În orice caz, bătrânii respectivi ar fi bine să intre cât de curând în posesia lemnelor de foc, aşa cum a recomandat consilierul Nenişcă, nu de alta, dar sezonul rece este pe sfârşite, şi acum oamenii au mai mare nevoie de acest ajutor.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimIonel NenişcăCL Darabani
10:35 pm Miercuri, 12 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare