Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sfantul Cuvios Sila

ANUNT-INVITATIE

Marti, 02 Septembrie, 2014

                                                                                                     ...  continuare »

Fara comentarii »

Schit Oraseni, poarta spre cer de langa Botosani. 400 de ani de istorie GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 03 August, 2014

„Ce a făcut părintele aici?! Frumos, tare frumos” ne întîmpină un enoriaş pe aleea îngustă din faţa bisericuţei de lemn... „Nu credeam că există un loc atât de frumos, atât de aproape de Botoşani” ne mărturiseşte un altul. De acest loc se leagă destinul unei familii din Darabani, Ioan şi Violeta Ungureanu, care cred că „au fost chemaţi” pe pământul sfânt unde sunt înmormântaţi 250 de călugări şi maici. Biserica din Sch ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare