Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sarbatoarea comunei Paltinis

La Sarbatoarea comunei Paltinis s-a lasat cu…lesin GALERIE FOTO

Luni, 18 August, 2014

Pe afişul spectacolului de duminică, care a început la orele 13:00, s-au regăsit Mioara Velicu, Alesis, „pionerul” Andrei Duban, Silvia Semeniuc, Anişoara Puică, Dora, Reva Maria, Pamfil Roată, Ştefania, Nicolae Gribincea împreună cu Grupul etnofolcloric „Plăieşii”şi MVP-ul spectacolului, Aurel Moldoveanu. Prezentatoarea Monica Ropotă i-a invitat la dans pe cei prezenţi, împreună cu mascota festivalului, o păpuşă îmbrăcată în straie tradiţionale. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare