Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Costel Lupascu, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate: „Mergem inainte, deocamdata”

Dărăbăneanul Costel Lupaşcu, şeful Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani, a spus că deocamdată organigrama instituţiei pe care o conduce nu se modifică, după ce ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu, a anunţat că în jurul datei de 15 aprilie Casele de Asigurări de Sănătate şi Direcţiile de Sănătate Publică vor fi reorganizate sub forma unor structuri regionale, măsură care ar conduce la disponibilizarea a peste 1000 de angajaţi la nivel naţional.

Vineri, 22 martie, au fost publicate normele metodologice a contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru 2013-2014. Costel Lupaşcu a precizat că salariaţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate din Botoşani lucrează în prezent la noul contract-cadru de furnizare a serviciilor medicale. „Nu e nimic clar, nu s-a modificat nimic. Mergem înainte, deocamdată. Voi studia şi eu să văd normele mai în amănunt. Nu e precizat acel termen limită de 31 martie sau de 15 aprilie până la reorganizare” a declarat pentru Darabaneni.ro, Lupaşcu. Preşedintele Casei botoşănene a participat la inaugurarea noii secţii de la Darabani a Spitalului Judeţean „Mavromati”.Lupaşcu nu doreşte să intre în polemică cu cei care nu acordă mari şanse secţiei exterioare a Spitalului Judeţean, dar recunoaşte că ar fi fost mai bine dacă unitatea spitalicească şi-ar fi păstrat personalitatea juridică. „Cât de greu a fost să redeschizi o unitate care a fost desfiinţată, şi în general, în viaţă, e mult mai greu să reconstruieşti ceea ce a fost odată stricat. Cât chin a fost să se redeschidă acest spital, de aceea nu sunt de acord cu desfiinţarea unei unităţi spitaliceşti sau a unei alte instituţii. Oamenii sunt bucuroşi, inclusiv salariaţii unităţii sanitare, şi îi sfătuiesc să nu mai accepte ca cineva să vină să desfiinţeze Spitalul Darabani, niciodată!” a conchis Costel Lupaşcu.    
Te-ar mai putea interesa si:  Costel LupascuCJAS Botosani
9:05 pm Luni, 25 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare