Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Rusia World Cup 2018

CORESPONDENȚĂ din Moscova. Rusia se pregătește de Campionatul Mondial GALERIE FOTO

Marti, 22 Mai, 2018

intrigă deopotrivă. Microbiștii, în general, sunt oameni mai libertini, vom vedea cum se vor adapta la realitățile moscovite. Aici statul este obișnuit să își exercite controlul și forța mult mai direct. S-ar putea să existe unele tensiuni din acest punct de vedere. Cu acest contrast între monumentalitatea arhitecturii și segregarea socială Moscova oferă un spectacol inedit așa cum doar la Cupa Mondială mai poți vedea (Alexandru D. AIOANEI, Moscova) ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Imaginea copilăriei este unică. Peste 20 de fotografii, care nu mai au nevoie de nici o prezentare, surprinse la manifestările organizate la Darabani cu ocazia Zilei Copilului. (foto: Robert NECHIFOR)

Click pe fotomontaj pentru a viziona Galeria de imagini

Sondaj
Cum vedeți implicarea omului de afaceri Victor Mihalachi (Victor Construct) ca finanțator principal al Sănătății Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare