Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Rodica Ilas

EXCLUSIV Functionari din cadrul Primariei Darabani si edilul sef al urbei, audiati la Serviciul de Investigare a Fraudelor

Joi, 21 August, 2014

„Se strânge laţul”, vorba regretatului Traian Tomescu, şi la Primăria Darabani. În prima zi a săptămânii au fost audiaţi la Serviciul de Investigare a Fraudelor, primarul oraşului Corneliu Aroşoaie împreună cu contabila Rodica Ilaş, iar în ziua următoare a urmat Andrei Budianu, şeful Biroului achiziţii publice şi implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani. Poliţiştii vorbesc de un prejudiciu de 9 miliarde de lei vechi la bugetul ...  continuare »

Fara comentarii »

Primaria Darabani cauta sef serviciu responsabil cu banii. VEZI conditiile pentru participarea la concurs

Luni, 30 Iunie, 2014

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul unităţii în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial. După ce Corneliu Aroşoaie a ocupat pentru a treia oară fotoliul de primar, Serviciul Financiar Contabil a fost separat de Taxe şi Impozite Locale, iar Veronica Zahariea a pierdut şefia celor două servicii comasate. În prezent, Rodica Ilaş este responsabilă cu banii din cadrul Primăriei Darabani, având drept de semnătură şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare