Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PSD Botosani

Social-democraţii dărăbăneni şi-au ales conducătorii

Marti, 15 Septembrie, 2015

entru funcţia de preşedinte a existat doar un singur candidat, actualul primar al oraşului, care a fost votat în unanimitate prin vot deschis. „Toţi au mers pe varianta că e bine să continui ca şi preşedinte. Dorim să putem duce la îndeplinire proiectele începute la Darabani: asfaltări-la Teioasa s-a turnat deja 1 km de asfalt şi la Bajura se lucrează la stratul pregătitor, s-a început la Casa de Cultură, n-i s-a aprobat Sala de Sport şi ANL-urile-săptămâna ...  continuare »

Fara comentarii »

Prin vocea unui dărăbănean, PSD face apel la parlamentarii botoşăneni să susţină noul Cod Fiscal

Vineri, 13 Martie, 2015

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută de social-democraţi, Costel Lupaşcu, vicepreşedintele PSD Botoşani a afirmat că proiectul ce priveşte noul Cod Fiscal propus de Guvern conține multe măsuri benefice pentru botoșăneni, care au ca efect reducerea taxelor și crearea de locuri de muncă. Dărăbăneanul a spus că respectivul proiect legislativ include atât măsuri de dreapta – diminuarea fiscalității, dar şi de stânga – crearea de locuri de ...  continuare »

Fara comentarii »

Sange rosu donat la initiativa unui darabanean „Nu trebuie sa fim doctori pentru a salva o viata”FOTO

Vineri, 29 August, 2014

În data de 28 august a.c., peste 50 de social-democraţi din judeţ de la organizaţiile de seniori, tineret şi femei au donat sânge la Centrul de Transfuzii din municipiul Botoşani pentru a preveni deficitul de sânge de la nivelul unităţilor sanitare locale şi pentru a contribui la salvarea vieţilor persoanelor care sunt în suferinţă. Campania a fost iniţiată de dărăbăneanul Costel Lupaşcu, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Botoşani. ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT „Nu am fost si nu suntem scutiti de lucrurile rele ale politicii”

Joi, 22 Mai, 2014

Nu am fost și nu suntem scutiți de lucrurile rele ale politicii. Ne-am pus încrederea în parteneri trădători și perfizi cu gândul la acea schimbare. Ne este rușine să mințim, ne este rușine să-i privim pe oameni în ochi dacă le-am spune lucruri pe care nici noi nu le credem, pe care nici ei nu le cred. Din greșeli învățăm și acum știm că România, pentru unii, este o miză pe viață și pe moarte, iar pentru noi este țara care ne hrănește și ne crește! ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT Alianta PSD-UNPR-PC ar urma sa obtina 50% din voturi la alegerile europarlamentare, conform unui sondaj IRES

Luni, 12 Mai, 2014

„Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, Alianța PSD-UNPR-PC ar obține jumătate din voturile exprimate de botoșăneni, estimează un sondaj de opinie realizat de Institutul Național pentru Evaluare și Strategie (IRES). Social-democrații ar fi urmați la mare distanță de PNL, care ar obține 22% din voturi” se precizează într-un comunicat emis de social-democraţii botoşăneni, pe care vi-l prezentăm în ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare