Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PS Varlaam Ploiesteanul

Sfinţirea Mănăstirii Eşanca, „mireasă a lui Dumnezeu, podoabă a Împărăţiei Cerurilor” GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 19 Iulie, 2015

În Ziua aflării moaştelor Sfântului Cuvios Serafim de Sarov, a avut loc sfinţirea Mănăstirii „Sfânta Treime” de la Eşanca, lăcaş sfânt ctitorit de Serafim Grigoraş, fiu al satului Eşanca, în prezent protosinghel la Catedrala Mitropolitană din Iaşi. La slujba oficiată de cinci ierarhi plus diaconi şi preoţi au luat parte şi reprezentanţi ai clasei politice precum primarul oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie, prefectul Costică Macaleţi, senatoarea ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare